fbpx
Ceglédi Zoltán, a Spirit FM új műsorvezetője.

Ceglédi Zoltán műsort indít a Spirit FM-en

Az első adásban egy volt miniszterelnökkel fog beszélgetni.

Ceglédi kérdezi címmel a Spirit FM-en indít műsort Ceglédi Zoltán politikai elemző – ezt a Budapest FM 92,9 MHz-en hallható rádió közleményben tudatta csütörtökön.

Cegléditől nem áll távol a mikrofon, ugyanis rendszeresen szerepel televíziós produkciókban, az ATV-n futó Öt állandó szereplője, de a  Dumaszínház vendégfellépője is a Tanácselnök című önálló estjével, ám most először debütál műsorvezetőként.

Ceglédi a Spirit FM-en pénteken, 16 órakor induló műsorában kötetlen beszélgetéssel készül, ahová reményei szerint szívesen mennek majd politikusok és közéleti személyiségek is.

„Szerintem minden közszereplőnek jót tesz, ha képes hallgatni, vagy kimondani azt a két szót, hogy »nem tudom«. Nekem is. Ezzel a műsorral messzebb megyek: meg is kérdem, amit nem tudok. Sok ilyen dolog van! Ez, illetve a beszélgetőpartnereim lehetnek annyira érdekesek, hogy mások is meghallgassanak minket. Ez is fontos szabály a műsorhoz: csak olyan embereket kérdezek, akikkel egyébként nem szoktam együtt szerepelni. Nem lehet majd előre »lekottázni«, hogy mi hangzik el; előzetesen én is csak annyit tudok, hogy mire vagyok kíváncsi”

– mondta a műsorvezető.

Az első adás vendége Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök, a DK elnöke lesz.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: Ceglédi Zoltán, a Ceglédi kérdezi műsorvezetője. Fotó: Spirit FM
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások