fbpx
MOM Park

Újra lesz mozi a MOM Parkban

Néhány héten át tartó átalakítás után, másik üzemeltetővel és immáron CinemaMOM néven ismét lesz filmszínház a MOM Park bevásárlóközpontban.

Mint arról korábban a Media1 is beszámolt, a CinemaPINK a héten bejelentette, hogy végleg bezárta moziját a MOM Parkban. A moziba járók számára ugyanakkor jó hír, hogy egy másik vállalkozás ma, pénteken közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, melyben az áll, átveszi a mozi üzemeltetését, így néhány hetes felújítás után, megújult formában tovább fog üzemelni a mozi az ősztől.

A CinemaMOM névvel újrainduló mozit a továbbiakban a Pannonia Movie Kft. üzemelteti. Az ő nevükhöz fűződik a Budapest 15. kerületében lévő Pólus Mozi is, amelyet 2017 óta üzemeltetnek, valamint a cégcsoporthoz kötődik a Pannonia Entertainment filmforgalmazó is.

A hamarosan megújuló budai mozi a legfrissebb premierfilmek mellett kibővített műsorkínálattal várja majd a közönséget. A tervek között szerepelnek eredeti nyelvű, feliratos premierfilmek és digitálisan felújított filmtörténeti klasszikusok is, valamint olyan speciális mozitartalmak, mint a színpadi produkciók – opera, balett, színházi előadás – moziközvetítései, rockzenei és komolyzenei koncertfilmek. Az általános- és középiskolai korosztály számára tematikus csoportos vetítésekkel, a legkisebbek számára a családi animációs premierfilmek mellett élő bábszínházi programokkal is készülnek.

Az új menedzsment azt tűzte ki céljául, hogy olyan szórakoztató és kulturális központot alakítsanak ki, amely széles körű és minőségi programkínálatával többféle korosztályú és érdeklődési körű közönség számára kínál izgalmas szabadidős lehetőségeket – írják a Media1-hez eljuttatott közleményükben.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások