fbpx
Az eMAG új üzletének látványterve

Magyar vállalkozásokat támogató programot indított az eMAG

Az internetes piactér új programja segít a profi e-kereskedővé válásban az internetes értékesítéssel még csak most ismerkedő cégeknek.

Az Értékesíts hazait az eMAG-on! program keretén belül a Magyarországon készülő termékeket előállító vállalkozások, non-profit szervezetek és gyártók, illetve a kézművesek számára kínálnak egyedi megoldást.

A program keretében az évi nettó 100 millió forintnál kisebb árbevételű, magyarországi székhelyű, a termékeket az ország területén előállító vállalkozások három hónapon át jutalékmentesen értékesíthetik termékeiket az eMAG Marketplace-en, ezt követően 50 százalékos kedvezményt kapnak a termékeladások utáni jutalékból mindaddig, amíg teljesülnek rájuk a programban való részvétel feltételei.

Ezen termékeket a webáruház a „Rendelj hazait” (virtuális) matricával jelöli meg.

Tudásbázissal is segítenek

A partnerek számára elérhető az eMAG Academy, egy magyar nyelvű, online videókat tartalmazó tudásbázis is, melynek segítségével az eMAG segít profi e-kereskedővé válni az internetes értékesítéssel még csak most ismerkedő cégeknek. A vállalkozások munkáját, a felmerülő kérdéseik megválaszolását dedikált kapcsolattartók segítik az előállítással, a termékdokumentációkkal, az online marketinggel kapcsolatban, illetve a jogi előírások maradéktalan betartásában.

„A csatlakozó cégek így még időben elsajátíthatják az e-kereskedelem mikéntjét, hogy felkészülten fogadják a következő években piacra belépő külföldi online óriáscégek személyében megjelenő konkurenciát. Miután az eMAG Marketplace-en keresztül potenciális új vásárlók százezreit érhetik el a csatlakozó vállalkozások, a programunk reményeink szerint új munkahelyeket is teremt majd Magyarországon”

– mondta Várkonyi Balázs, az eMAG Magyarország ügyvezetője.

Várkonyi Balázs, az Edigital vezetője
Várkonyi Balázs, az eMAG Magyarország ügyvezetője

Évi 100 milliós forgalom esetén is segítenek

Azoknak a magyar vállalkozásoknak is szolgálnak segítséggel, akik évi 100 millió forintnál nagyobb forgalmat bonyolítanak, külföldön gyártatnak termékeket, vagy egyéb okból nem jogosultak az Értékesíts hazait az eMAG-on! programhoz csatlakozni. E társaságok a csatlakozásukat követő első három hónapban jutalékmentesen, a következő 3 hónapban pedig 50 százalékos jutalékkedvezménnyel árusíthatják termékeiket a Marketplace-en – tájékoztatott a cég egy közleményben.

A GVH-s kötelezés része

A magyarországi kisvállalkozások és egyéni vállalkozók tevékenységének támogatása az eMAG és a Gazdasági Versenyhivatal májusban kötött megállapodásának részeként jött létre. A GVH ekkor azt állapította meg, hogy a webáruház több éven át megtévesztette a fogyasztókat, amikor trükközött az akciókkal. A GVH súlyos bírságot szabott ki a vállalatra és kötelezésekkel élt az e-kerekedő elé.

Még több e-kereskedelemmel kapcsolatos hír érhető el a Media1-en. Egyéb híreinket elérheti a Media1-en!

Borítókép: eMAGmagyar váll
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások