fbpx
Jávor Dénes Marcell, a Klubrádió távozó szerkesztője

Távozik a Klubrádió Megbeszéljük és Reggeli gyors című műsorainak szerkesztője

Hosszú ideje terjedő pletykát erősített meg csütörtökön a Reggeli gyors című műsorban Jávor Dénes.

Jávor Dénes a Reggeli gyors utolsó perceiben jelentette be az egy ideje már terjedő információt, miszerint távozik a Klubrádiótól, és a jövőben a Transparency International Magyarország munkatársa lesz, ahol a korrupcióellenes szervezet sajtókommunikációját segíti majd.

Jávor Dénes 2014-ben csatlakozott a Klubrádió csapatához. Jávor saját műsorral is rendelkezett mostanáig Felületi feszültség címmel, de emellett számos kiemelt műsornak volt a szerkesztője, mint például a Reggeli Gyors, az Esti Gyors, vagy épp a Megbeszéljük, valamint az Eurozóna.

Jávor Dénes azzal búcsúzott a hallgatóktól: sokat tanult a Klubrádióban, szép emlékekkel távozik. A Media1 érdeklődésére elmondta, hogy még ezen a héten dolgozik a rádiónál, békésen távozik.

Jávor Dénes a Klubrádió előtt, 2012 és 2014 között a Tilos Rádióban volt műsorkészítő, ezenkívül 2011 és 2013 között a Policity újságírója volt. A rádiós műsorvezető-szerkesztő egyébként az ELTE szociológia szakán szerezte felsőfokú diplomáját.

A Klubrádiótól az elmúlt időszakban több fontos munkatárs is távozott. Közülük a legismertebb Törtei-Takács Kriszta több mint két évtized után hagyta ott a rádiót a nyár elején. Arról, hogy Törtei-Takács a pályáját hol folytatja ezután, egyelőre nincs hír.

A Klubrádió idén február 14. óta kizárólag webrádióként érhető el, a rádió máig perben áll az NMHH Médiatanácsával: épp szeptember második felében folytatódik az ügye a Kúrián. A médiaszolgáltatóval összefüggő híreink, cikkeink itt érhetők el.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Jávor Dénes Marcell, a Klubrádió távozó szerkesztője

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások