fbpx
A South Park szereplői / Comedy Central

Erre számíthatnak az új South Park részek hazai megjelenésével kapcsolatban a magyar rajongók

Új évadok készülnek a South Partkból. Rákérdeztünk a ViacomCBS-nél, hogy a Comedy Centralra érkező további évadokon felül tervezik-e a streamingre készülő South Park filmek magyarországi bemutatóját.

2027-ig tartó szerződés született a South Park alkotói és a ViacomCBS között arról, hogy egy 900 millió dolláros üzlet keretében a médiavállalat további évadokat rendelt a South Park című sorozatból a Comedy Central számára, illetve 14 filmet, amit a Paramount+ nevű streaming szolgáltatásában kíván bemutatni – írta meg a Variety alapján a Kreatív.

A lap megjegyzi, hogy a történtek fényében különösen furcsa, hogy épp a ViacomCBS adta el korábban 500 millió dollárért a South Park régebbi évadainak streamingjogait a rivális HBO Maxnak.

Paramount+ ≠ Paramount+

Mivel a jelenleg hazánkban is elérhető szolgáltatás-kapcsolásos Paramount+ nem egyenlő az korábban a CBS All Accessből átalakított, Paramount filmekkel és a médiavállalat sorozataival kibővített szolgáltatással, lapunk megkereste a ViacomCBS magyarországi irodáját, hogy megtudjuk, számíthatnak-e a hazai rajongók az 1997-ben indult nagysikerű animációs szériából készült további tizennégy berendelt film magyarországi bemutatójára.

Szűcs László, a magyar Comedy Central csatornát is üzemeltető médiavállalat regionális kommunikációs- és marketingigazgatója a Media1 kérdésére elmondta:

„A South Park sokak ikonikus kedvencének számító sorozata természetesen itthon is tovább folytatódik majd az elkövetkező években a Comedy Centralon. Bízunk benne, hogy a streaming platformra készülő különleges tartalmak is hamarosan elérhetőek lesznek idehaza is.”

Hozzátette:

„A Paramount+ jelenleg már húsz országban elérhető és a tervek szerint ez még 2022-ben negyvenötre bővül. A ViacomCBS éppen csütörtökön jelentette be, hogy a streaming szolgáltatása jövőre többek között az Egyesült Királyságban, Írországban, Olaszországban, Németországban, Svájcban és Ausztriában is elindul. Más európai piacokkal kapcsolatosan is készülnek már a tervek, melyeket a későbbiekben teszünk majd közzé.”

Még több hír a Media1-en!

Borítókép: South Park / Comedy Central
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások