fbpx
Arena4 tévésatorna

Indulnak a Bundesliga közvetítések az Arena4 tévécsatornán és az Arena4+ szolgáltatásban

Az Arena4 üzemeltetője az élő közvetítéseken kívül stúdióműsorokkal, beharangozókkal és összefoglalókkal is készül. Elárulták, kik lesznek a kommentátorok és a műsorvezető kilétét is felfedték. Érdekes az is, hogy némi Bundesliga tartalmat átadnak a versenytárs TV2 Csoporthoz tartozó Spíler-csatornák számára.

Az már május óta ismert volt, hogy a következő négy évben az ARENA4 és az ARENA4+ lesz a német labdarúgás otthona Magyarországon, de most az Arena4 üzemeltetője, a Network4 azt is bejelentette, hogy az augusztus 13-án induló 2021-22-es Bundesliga- és a már elrajtolt Bundesliga2-idényben nemcsak izgalmas meccsekkel és kulcsszerepet betöltő magyar futballistákkal találkozhatnak az ARENA4 nézői, hanem stúdióműsorokkal, beharangozókkal, összefoglalókkal is.

Ugyancsak bejelentették azt is, hogy az ARENA4+ online felületen pedig itthon eddig még nem látott innovációkkal és  a megszokottnál jóval nagyobb élményt adó digitális interaktív közvetítésekkel, valamint hetente  jelentkező podcastokkal is várják a szurkolókat.

A stúdióműsorok házigazdája Monoki Lehel, aki 12 éven át vezetett hasonló műsorokat a Digisporton. Mellette a három szakértő Bánki József, Szeiler József, valamint az egykor a Bundesligában is játszó Sebők Vilmos lesz.

A kommentátori stáb is bővült. A csatorna hangjai, azaz Kassai-Tóth Csaba, Ambrus Tamás, Kerek István, Kun Zsolt és Horváth Ferenc mellé csatlakozik Szarka András és
Lukács Viktor is – olvasható mai, keddi közleményükben.

A hazai Bundesliga-közvetítések történetében egyedülálló módon az ARENA4 és az ARENA4+ minden fordulóból 8 mérkőzést közvetít élőben, a TV2 Csoporttal kötött megállapodás alapján pedig az első  évben 1 találkozót a Spíler1 TV sugároz majd.

Még több hír érhető el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások