fbpx
Arena4

Az Arena4 és a TV4 csatornákhoz kerülnek a német Bundesliga magyarországi közvetítési jogai

A Network4 és a Bundesliga International, a DFL leányvállalata négyéves megállapodást kötött.

A szerződés értelmében a Network4 kizárólagos közvetítési jogot szerzett a Bundesliga, a 2. Bundesliga, valamint a Német Szuperkupa és az osztályozók sugárzására. A tervek szerint szezononként több mint 300 mérkőzés kerül képernyőre. Emellett a Network4 számos Bundesliga-kísérőműsort is sugároz majd, így a magyar futballrajongók mindig naprakészek lesznek a német labdarúgó-bajnokság legfrissebb történéseiből – áll a Media1-hez is eljuttatott szerdai közleményükben.

A Network4 a 2021-22-es szezontól a Bundesliga valamennyi mérkőzését közvetíti a tavaly elindított ARENA4 sporttelevízión, általános szórakoztató csatornáján, a TV4-en, valamint interneten elérhető streamingplatformján, az ARENA4+-on, ahol a nézők itthon eddig még nem látott tartalmi megoldásokkal találkozhatnak.

Robert Klein, a Bundesliga International vezérigazgatója közölte:

„A Bundesliga tradicionálisan a magyar tehetségek otthona, elég, ha csak a múltban Détári Lajosra vagy Király Gáborra gondolunk, a jelenben pedig a RB Leipzig meghatározó játékosaira, Gulácsi Péterre, Willi Orbanra és Szoboszlai Dominikra, vagy akár Dárdai Pálra, aki játékosból lett sikeres edzővé a Hertha BSC-nél. Ez a megállapodás is jelzi, milyen népszerű a Bundesliga, és már nagyon várjuk a Network4-gyel való együttműködést, hogy a szurkolók számára vonzó, lokalizált tartalmakat kínálhassunk.”

Borsány-Gyenes András, a Network4 igazgatótanácsának elnöke közölte:

„Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minden eddiginél részletesebb és színvonalasabb közvetítésekben számoljunk be a Bundesliga eseményeiről. A magyarországi Bundesliga-közvetítések történetében először fordul elő, hogy egy szezonból minden egyes mérkőzés képernyőre kerül majd. Online platformunk, az ARENA4+ az eddig megszokottakon túl új tartalmi és technológiai megoldásokat kínál, hogy a szurkolók a Bundesliga minden rezdülését nyomon követhessék.”

A Network4 korábban Digital Media and Communications (DMC) néven volt ismert, itt írtunk róla többször. Hozzájuk tartozik az Arena4 és a Tv4 mellett a Galaxy4, a Film4 és a Story4.

Még több hír található a Media1-en!

Borító: az Arena4 honlapja

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások