fbpx
A Bödör család

Szőke Zoltán, a Barátok közt egykori főszereplője is felbukkan a TV2-n induló Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című új sorozatban

A TV2 most jelentette be az új magyar fejlesztésű sorozat premierjének időpontját, és egyúttal közzétette az első előzetest is, így derült ki, hogy az RTL-es Barátok köztben néhány hónappal ezelőttig még Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán is felbukkan majd az új szériában.

A TV2 most jelentette be, hogy az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című új szériájának premier adását május 1-jén, az Exatlon Hungary című sportvetélkedő után tűzi műsorra.

„Az utolsó simításokat végezzük az első epizódon. Az egész stáb nagyon lelkes, mert egy igényes, ugyanakkor nagyon sok szórakoztató elemet tartalmazó sorozat első részét készítjük épp. A májusi premier után pedig ősszel újabb részekkel folytatódik a Bödör család története a TV2-n” – nyilatkozta Kirády Attila, a sorozat show runnere.

A sorozatot, melynek megérkezett az első előzetese is, az IKO Műsorgyártó készíti. A forgatókönyvet Kormos Anett és Goda Kriszta írta, a rendező Radnai Márk.

Erről szól az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár

A TV2 legújabb heti fikciós sorozata, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár a dinnyeberki otthonukból, egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be.

A vidéki szokások integrálódnak a budapesti életbe, mindez egy olyan történetbe ágyazva, amelynek főszereplői korábban még a falu határát sem hagyták el. A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, az epizódszerepekben már a premier adásban olyan további nevek is feltűnnek majd, mint például Kulka János, Szőke Zoltán vagy Mucsi Zoltán – írja a TV2 közleménye.

Bödörék
Bödörék

Stohl András a családfőt, Bödör Gáspárt alakítja, aki annak ellenére, hogy még soha nem ment a falu határain túlra, mindent úgy csinál máshol is, mintha otthon lenne. Ebből adóan azt gondolja, nincs olyan, amit ne tudna elintézni. Felesége, Borcsa szerepében Stefanovics Angélát láthatjuk. Borcsa pontosan tudja, hogy milyen a férje, de ő így szereti. A történet fontos szereplője Gáspár anyósa, a cinikus nagymama is, akit Szirtes Ági kelt életre. Venczli Zóra és Varga Attila pedig a Bödör család két gyerekét alakítja majd.

Így készült az új sorozat


További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */