fbpx
A 10000. részt ünnepli az RTL Klub Barátok közt c. sorozata

Kiszivárogtatták a Barátok közt befejezésének történetét az egyik bulvárlaphoz

A sorozat producere szerint vélhetően így akar a stáb valamelyik tagja bosszút állni.

A 120 oldalas anyagot egy ismeretlen e-mail címről küldték el a sajtónak, többek között a Blikknek is, de a szerzői jogok védelme érdekében nem közölték le a történet tartalmát. Az elkövetőre a lap szerint üzleti titok megsértése miatt elvben akár 3 év börtönbüntetés is kiszabható. A Blikk az RTL Klub sorozatának producerét idézve arról ír, hogy vélhetően bosszúból szivárogtathatta ki a stáb egyik munkatársa, hogyan alakul a Barátok közt történetének befejezése előtti utolsó két hét története.

Ondruss Ilona producer kicsinyes és szakmaiatlan dolognak nevezte, hogy valaki visszaélt az információkkal. Azt mondta, belső vizsgálat indult az ügyben.

RTL Klub, Barátok közt logó

A stáb nagyjából ötven főből áll, ám az adminisztrátorokkal és a gyártást segítőkkel akár százan is részt vehetnek a produkcióban, így a vizsgálat akár hosszabb ideig is eltarthat majd.

„Olyanok vagyunk, mint egy család. 22 éve dolgozunk együtt, el nem tudom képzelni, kinek állhatott ez érdekében. Szerintem bosszú áll a háttérben, talán valakit kirúgtak, vagy aki végleg elveszti az állását, ha befejeződik a sorozat. Érvényes a mondás: nem harapunk abba a kézbe, amelyik kenyeret ad, de úgy tűnik, valaki nem kapott kenyeret” – nyilatkozta az egyik szereplő.

A sorozat idén nyár elején, közel 23 év után fog elbúcsúzni a nézőktől, erről itt és itt írtunk korábban.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: A 10000. részt ünnepli az RTL Klub Barátok közt c. sorozata (archív)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások