fbpx
Barátok közt ereklyék a Vaterán futó liciten

Elindult az árverés a Barátok közt ereklyéire

A rajongók számára értékes relikviákról van szó, például Berényi Miklós pizsamájáról, vagy épp Magdi anyus otthonkájáról. A licitálók jótékony célokat szolgálnak.

Az alig több mint két hét múlva végleg befejeződő Barátok közt című tévészéria rajongói számára különleges lehetőség nyílik arra, hogy kedvenc sorozatuk sokat látott tárgyai közül magukénak tudhassanak néhányat. Július 1-jétől, mától ugyanis elindította az RTL azt a jótékonysági árverést, melyen ikonikus kellékekre, díszletelemekre, jelmezekre lehet licitálni.

A rajongók, akik szeretnének valamilyen fizikai emléket is megőrizni a 23 éve képernyőn lévő sorozatból, a https://www.vatera.hu/baratokkozt címen elindított árverésen megvehetik a Rózsa Kávéház cégtábláját, étlapját, söralátéteit, Bartha Zsolt kellékpisztolyát, Berényi Claudia kávés szettjét, Gizi tarot kártyáját, Berényi Miklós pizsamáját és köntösét, Novák Laci kisboltjának egyik szekrényét, a Mátyás király téri ház gangjának korlátját, de Magdi anyus utoljára viselt otthonkája, valamint a halálát okozó ominózus papírgalacsin is az árverés részét képezi. Licitálni lehet Barátok közt társasjátékért is.

Minden tárgy mellé a szereplőktől személyre szóló üzenetet is kapnak a sikeres licitálók, akik a befolyt összeggel az SOS Gyermekfalvakat támogatják.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az RTL Klub búcsúkampányt is indított mától az elköszönő Barátok közt tiszteletére, melynek keretében plakátokon idézi fel az elmúlt közel két és fél évtized meghatározó pillanatait a 4-6-os villamos vonalán, „Köszönjük a 23 közös évet!” címmel.

A sorozat utolsó két része, 2021. július 17-én szombaton 20 órakor lesz látható.  A sorozat ereklyéire azt követően még egy napon át, július 18-án 21 óráig lehet majd licitálni a Vaterán.

A Barátok közt megszűnése is téma volt abban az interjúban, melyet a Media1 készített nemrégiben Kolosi Péterrel, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettesével. A beszélgetés itt hallgatható meg.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Borító: Barátok közt ereklyék a Vaterán futó liciten
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások