fbpx
NATPE Budapest International

A delta variáns és a magyarországi korlátozások miatt elmarad idén a NATPE Budapest International

A nemzetközi szakmai találkozót a tervek szerint háromnegyed évvel később tartják meg a magyar fővárosban.

A globális televíziós szakmai találkozó szervezői a Media1-hez eljuttatott közleményükben a NATPE Budapest International elhalasztását a COVID-19 delta variánsának terjedése jelentette veszélyekkel, valamint a beutazással kapcsolatos magyarországi korlátozásokkal, és a hazánkban tartandó rendezvényekre vonatkozó létszámkorlátozásokkal indokolták.

„Arra a döntésre jutottunk, hogy a NATPE Budapest Internationalt 2022 júniusára halasztjuk” – írja a NATPE nevében Kevin Broderick.

Hozzátették: bíznak benne, hogy a jövő évben a közép-és kelet európai szaktalálkozóra már zökkenőmentesen sor kerülhet majd.

Közölték azt is, hogy a találkozót virtuális formában nem akarják megtartani, mivel szeretnének újra együtt, szemtől szemben találkozni a szakma képviselői. Erre egyébként addig is lesz módjuk, ugyanis idén szeptember 14-én a Los Angeles-i NATPE Streaming Plus és a 2022 januári NATPE Miami rendezvényre a világ minden sarkából és a tartalomipar minden területéről várnak résztvevőket.

A NATPE Budapest International nemzetközi üzleti találkozón tartalomgyártók és vásárlók, valamint terjesztők találkoztak volna egymással a világ több mint 70 országából. Több mint 160 disztribútor és produkciós cég, több mint 470 tartalomvásárló érkezett volna zömében a közép-kelet-európai régióból – derül ki a rendezvény honlapjáról.

Az eseményre eredetileg 2021. augusztus 30. és szeptember 2. között került volna sor Budapesten, személyes találkozás keretében, amit virtuális találkozók egészítettek volna ki.

Még több médiás hír érhető el a Media1.hu-n! Feliratkozhat hírlevelünkre és ott vagyunk a Facebookon is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások