fbpx
Doktor Balaton, a TV2 új napi sorozata

Bejelentette a TV2 a Doktor Balaton és az Exatlon Hungary premierjét

Bemutatták az új napi tévésorozat főcímdalát is, melyben Vastag Csaba hallható.

A TV2 nem sokkal ezelőtt bejelentette, hogy december 28-án indul a csatornán az új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozata, a Doktor Balaton, amelynek első dupla premier epizódját már december 27-én, vasárnap este, a Tények láthatják a nézők.

Most látható először a Doktor Balaton főcímdala

A Doktor Balaton című új napi sorozatának helyszíne a balatonfelvidéki Balatonmeggyes és Budapest, a cselekmény középpontjában pedig az egyedülálló gyógyvíz áll. A Mészáros András címszereplésével készülő dramedy alkotói azt ígérik, a sorozat sok izgalmat tartogat majd a nézők számára, akik többek között olyan színészekkel találkozhatnak hétköznap esténként mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Hirtling István, Gula Péter, Pálfi Kata, Sárközi-Nagy Ilona, Tenki Dalma, Ujlaki Dénes, Amrus Asma, Király Attila vagy Bezerédi Zoltán

Jelenet a Doktor Balaton c. sorozatból
Jelenet a Doktor Balaton c. sorozatból

.„Több szálon futó cselekménye van a sorozatnak, és egy-egy szereplő, így az általam alakított Dr. Balla Tóth András, Doktor Balaton élettörténete is elég összetett, és bőven tartogat meglepetéseket. András útkereső ember, aki próbálja megtalálni a helyét a világban. Nagyon erős az igazságérzete, általában az egyenes utat választja, de a magánéleti felelősségvállalással komoly problémái vannak, ami bőven szül konfliktusokat, hogy a családját és annak titkait ne is említsem” – árulta el a sorozat címszereplője, Mészáros András.

A sorozat főcímdalát Vastag Csaba énekli. A főcím képi világában felvillannak a sorozat emblematikus történetelemei grafikus, animációs formában. Hangzásában arra törekedtek a készítők, hogy a folklórt vegyítsék modern elemekkel.

A Doktor Balaton főcíme most először látható, mutatjuk.

A „magyar Dallasként” emlegetett sorozat ötletgazdája és producere Diószegi Judit, gyártója a ContentLab&Factory, amely számos magyar sikersorozatot jegyez.

Nemrég megmutattuk a sorozat előzetesét is.

Már idén képernyőre kerül az Exatlon Hungary 3. évada

Az Exatlon Hungary 190 epizód és több mint 3500 versenyfutam után tér vissza új évaddal.

A TV2 extrém sport-realityjére nem kell sokat várni a rajongóknak, hiszen a mai bejelentés szerint már az idei évben, december 28-tól képernyőre kerül a Bajnokok és Kihívók párharca. Az Exatlon Hungary ezúttal is a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, ahol már a jól ismert, embert próbáló akadálypályák mellé még nehezebb, nagyobb kihívást jelentő és látványosabb pályák épültek, hogy otthont adjanak a nem mindennapi küzdelemnek.

Az Exatlon Hungary műsorvezetője Palik László, a pálya szélén pedig ebben az évadban is Gelencsér Tímea faggatja majd a versenyzőket a műsor riportereként.

A TV2 Exatlon Hungary c. sportreality-jének egyik pillanata
A TV2 Exatlon Hungary c. sportreality-jének egyik pillanata korábban. Fotó: TV2 sajtószoba

A Bajnokok csapatában rajthoz áll a háromszoros olimpiai, kilencszeres Európa- és világbajnok kajakozó Szabó Gabriella, a tizenháromszoros showtánc világbajnok Kocsis Lili, a tizenkétszeres magyar bajnok kajakozó Szendy Lilla, a cselgáncs Európa-bajnok Szabó Franciska, a street workout világkupa győztes, többszörös magyar bajnok Szarka Ákos, a sokszoros magyar bajnok műugró, Somhegyi Krisztián, a profi országúti kerékpáros, korosztályos magyar bajnok, Móricz Dániel és a vitorlás korosztályos világbajnok, windsurf magyar bajnok Bors Máté. Velük veszi fel a harcot a Kihívók csapata, azaz Bencsik Lili, Buzás Dorottya, Kőnig Anna, Török Lívia, Balogh Richárd, Herczeg-Kis Bálint, Nagy Dani és Pálfi Gergő.

További hírek találhatók a Media1-en, ahol épp ma számoltunk be arról is, hogy az RTL Klubra mikor érkezik új napi sorozat, a Keresztanyu.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások