fbpx
Mestercukrász

Bejelentette az RTL Klub a Mestercukrász premierjének időpontját

Heteken belül itt az új cukrászműsor.

Június 28-tól lesz látható az RTL Klub képernyőjén a Konyhafőnök-család legújabb tagja: a Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök – olvasható a csatorna keddi közleményében.

A Solaz Média által gyártott új gasztoreality az újhullámos, trendi cukrászat, a kreatív desszertkészítés világát mutatja be a nézőknek.

A műsorban tehetséges hobbicukrászok, vagy éppen a sütés fortélyait már jól ismerők mérik össze tudásukat. Ahogy azt a nézők már A Konyhafőnökben is megszokhatták, a Mestercukrász adásaiban is két feladatban küzdenek meg a versenyzők a továbbjutásért. A Mestercukrász – az édesszájú konyhafőnök versenynapjainak végén is lesz kieső, így a két elődöntős hét végén három-három versenyző jut tovább a döntő hétre, ahol aztán szintén minden nap távozik valaki. A fináléban már csak a legjobb kettő küzd meg egymással: egyikőjük ötmillió forinttal és a Mestercukrász címmel lesz gazdagabb.

Mint arról korábban beszámoltunk, a gasztroreality háziasszonya Liptai Claudia lesz, aki cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Megírtuk már azt is, hogy ebben segítségére lesz Juhos József mestercukrász, aki az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként, jelenleg pedig egy budapesti újhullámos cukrászda társtulajdonosaként dolgozik. A zsűri harmadik tagja Enzsöl Balázs, aki világutazó cukrászséfként számos hotel, étterem és cukrászda desszertkínálatát újította meg elképzeléseivel New Yorktól Szingapúrig.

A csatorna tájékoztatása szerint a Mestercukrász minden hétköznap 20 órától lesz látható az RTL Klubon. Közzétettek néhány előzetest is, íme az egyik.

A Media1 hírportál podcast- és rádióműsorának vendége volt Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese. A beszélgetésben, mely itt hallgatható meg, a Mestercukrász is szóba került.

Még több hír érhető el a Media1.hu-n!

Borító: Mestercukrász, az RTL Klub Konyhafőnök című műsorának édesszájú változata. Fotó: RTL Klub / sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások