fbpx
Jóbarátok: Újra együtt (Friends: Reunion)

Bejelentette az HBO a Jóbarátok különkiadásának premierjét

Az amerikai HBO Max premierrel egyidőben kerül fel az HBO GO-ra is a Jóbarátok: Újra Együtt (Friends: The Reunion) című egyszeri, új epizód.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is visszatér a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot.

A Jóbarátok: Újra együtt című epizódban sok különleges vendégszereplő jelenik meg, többek között David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai.

Az egyszeri epizódot Ben Winston rendezte, aki egyben executive producer is Kevin Bright, Marta Kauffman és David Crane mellett. Az epizód a Warner Bros. Unscripted Television gyártásában készült, együttműködésben a Warner Horizon, a Fulwell 73 Productions és a Bright/Kauffman/Crane Productions cégekkel. Executive producerei továbbá Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry és Schwimmer is. Társ executive producerek: Emma Conway, James Longman és Stacey Thomas-Muir.

Az HBO pénteki, lapunkhoz is eljuttatott közleménye szerint május 27-én, csütörtökön kerül fel az HBO GO kínálatába, ahol már elérhető a Jóbarátok mind a 10 évada szinkronnal és felirattal is. Egy előzetest is küldtek.

Még több hír található a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások