fbpx
Elle magazin az újságárusnál

Számos újságosnál idő előtt kifogyott az ELLE magazin

Van olyan vásárló, aki 9 helyen próbált venni a lapból, mégsem jutott hozzá.

A kevesebb mint fél éves kihagyás után a lappiacra visszatérő ELLE magazin vásárlói közül többen is jelezték a közösségi médiában az elmúlt napokban, hogy problémájuk adódott a lap beszerzésével. Volt, aki 3-4, sőt, valaki 9 helyen próbálta megvásárolni a magazint sikertelenül, az újságosoknál ugyanis nem volt elérhető a női magazin.

A Media1 érdeklődésére az ELLE kiadója közölte, hogy nem terjesztési problémák állnak a háttérben, hanem várakozáson felüli volt az érdeklődés a magazin iránt, és az egyszerűen elfogyott. Az olvasók számára jó hír lehet, hogy a kiadó azt jelezte, hogy mostanra orvosolták a problémát és a háttérraktárakból több mint ezer darab magazint kivittek azokhoz az újságosokhoz, ahol hiány mutatkozott az elmúlt napokban a termékből.

Ádám Orsolya, a magazin kommunikációs vezetője ezt írta:

„Hogy pontosan hány magazint vásároltak meg az olvasók, arról csak a következő lap megjelenése után kapunk pontos adatokat. Több száz üzletben jelezték, hogy lenne még igény ELLE magazinra, ezeken a helyeken oszlik meg a több mint ezer példány, amit erre az esetre tettünk félre a háttérraktárunkban. Facebookon és Instagramon is sok üzenetet kapunk azzal kapcsolatban, hogy az olvasók sorra járják az üzleteket azért, hogy megvehessék a lapot. Ilyenkor mindenkinek az elle.hu-n található lokátort ajánljunk, mert ott egy térképen tudják megnézni, hol van a hozzájuk legközelebb eső árushely.”

Az ELLE magazin kiadását 2020 decemberében függesztette fel a Central Médiacsoport. A lap ezt követően kevesebb mint fél évig szünetelt, de mint arról a Media1 elsőként beszámolt, a háttérben Milkovics Pál már a megszűnés híre utáni hetekben megállapodott a kiadás jogának megvásárlásáról a francia Lagardère csoporttal, így a lap végül visszatérhetett.

A 2021-es első szám április 24-én jelent meg 15 ezer példányszámban, ehhez Nubu dizájner maszkot kapnak a vásárlók ajándékba. A következő ELLE megjelenésének pontos dátumáról egyelőre nem nyilatkozott a kiadó, de Liptai Lívia főszerkesztő annyit elmondott, hogy már intenzíven dolgoznak a következő lapszámon, és június közepén különleges meglepetéssel készülnek nyárra az olvasóknak.

A sajtópiacról épp tegnap közöltünk átfogó adatokat.

Még több hír található a Media1.hu oldalán. Iratkozzon fel a Media1 hírlevelére, hogy sosem maradjon le a legújabb tartalmainkról!

Borító: Az ELLE magazin az újságárusnál. fotó: Dimény András
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások