fbpx
A Sport24 újságírói

Sport24 néven új focioldalt indított a 24.hu

A Sport24 havi előfizetési díjért érhető el, cserébe exkluzív tartalmakat adnak.

Csapatokról, edzőkről, játékosokról, filozófiákról, identitásokról, taktikákról, történelmekről, tudásokról, üzletekről szól a Central Médiacsoport, illetve a 24.hu új internetes terméke, a Sport24, melyet Pető Péter, a 24.hu főszerkesztőjének vezetésével indítottak el. A lapban minden hónapban legalább 24 exkluzív tartalmat kínálnak az olvasóknak.

Az írások szerzői között már most biztosan ott lesz Darvasi László, Dénes Ferenc, Egressy Zoltán, Hegyi Iván, Kálnoki Kis Attila, Kele János, Kiss Tibor Noé, Marosi Gergely, Mártha Bence, Nagy József, Szabó Christophe, Szabó Péter, videós portrét pedig Kadarkai Endre készít majd a magyar futballvilág emblematikus alakjairól.

A főszerkesztő azt írja bevezetőjében, hogy számukra ismeretlen úton indulnak el de a szerzőgárda összetétele otthon van a legkülönfélébb műfajokban és témákban. Lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Pető Péter főszerkesztő a Sport24 elindulását bejelentő keddi közleményében azt írja, úgy gondolták, hogy amennyiben futballtematikájú termék indítása mellett döntenek, nincs jobb startidőpont, mint a magyar részvétellel zajló, részben hazai rendezésű Európa-bajnokság előtti időszak. „Ha már a futball hazatér, igyekszünk méltóképpen köszönteni”.

Pető Péter, a Sport24 és a 24.hu főszerkesztője
Pető Péter, a Sport24 és a 24.hu főszerkesztője

A Sport24 havi 990 forintos havi díjért érhető el.

A Sport24 egyébként nem új márkája a Central Médiacsoportnak: a 2010-es évek első felében elődje, a Sanoma Media a Hír24 ernyője alatt már működtetetett Sport24 néven sportrovatot, de akkor az ingyenesen sporthíreket közölt. A mostani oldal többet nyújt egy hagyományos sportrovathoz képest.

Még több médiás hír található a Media1-en.

Borítókép: A Sport24 újságíró csapata / Fotó: Sport24

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások