fbpx
Miller Dávid, az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője

Bejelentette az RTL Klub: új műsorvezetőt kap az X-Faktor

Az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője Miller Dávid lesz.

Bár tavaly a világjárvány miatt le kellett fújni az X-Faktort, idén sor kerül a magyar kereskedelmi tévézés egyik legsikeresebb műsorának jubileumi évadára. Az RTL Klub ma, kedden a Fókusz című műsorában jelentette be, hogy Miller Dávid lesz a nagyszabású show műsorvezetője.

Miller Dávid eddig a Reggeli című műsor egyik házigazdájaként volt látható, valamint A Tanár és az Alvilág című sorozatokban színészként, és 2020-ban az Álarcos énekes című show második évadában banán jelmezbe bújva énekelt, és ő lett az évad győztese.

A színész-műsorvezető már várja, hogy elinduljanak az X-Faktor válogatók felvételei, utána pedig az élő show-k, ahol kipróbálhatja: milyen az X-Faktor színpadán köszönteni a nézőket, biztatni a versenyzőket és faggatni a mentorokat.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy bizalmat szavazott nekem az RTL Klub, és az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője lehetek. Minden tudásommal azon fogok igyekezni, hogy ennek a kihívásnak maximálisan megfeleljek. Most, hogy hivatalossá vált a hír, végre elkezdhetek dolgozni a stábbal a castingokon. Nagyon érdekel a háttérmunka is, és alig várom, hogy találkozhassak a versenyzőkkel. Fontosnak tartom ráhangolódni a feladatra, ami előttem áll. Szeretem a mélyvizes helyzeteket, úgyhogy már csak az a cél lebeg a szemem előtt, hogy a kamerák előtt bizonyíthassak”

– mondta Miller Dávid.

Bár az X-Faktor castingjai már javában zajlanak, még mindig várják a jelentkezőket, akik egyénileg vagy csapatban, a mentorok előtt bizonyíthatják tehetségüket a 2021-es évadban.

Az X-faktort korábban Lékai-Kiss Ramóna vezette, de ő tavaly ősszel a TV2-höz távozott.

Az új műsorvezető, Miller Dávid a Fókuszban mesélt először új feladatáról.

Még több hírt talál a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások