fbpx
Az RTL Klub Cápák között című realityjének idei Cápái

Mikor érkezik a Cápák között következő évada?

Az egyik Cápa a Facebookon tett árulkodó bejegyzést arról, mikorra számíthatnak a nézők a népszerű RTL-es üzleti show következő évadára.

A napokban több más kiemelt műsorral szinte egyszerre befejeződött az RTL Klub elmúlt időszakának egyik legsikeresebb műsora, a Cápák között című befektetési műsor 3. évada. Ez az a műsor, amelyben a befektetők – őket nevezik Cápáknak –  a saját pénzüket kockáztatva döntenek az ott bemutatkozó startupokba történő befektetésekről.

Mivel a műsor a Nielsen Közönségmérés adatai alapján nagy sikerrel futott a 3. évadban is, az RTL általános logikájából kiindulva (azaz hogy a sikeres műsorokat képernyőn tartja, a kevésbé sikereseket általában dobja), szinte nem is volt kérdés, hogy lesz belőle folytatás, azaz 4. évad. És hogy mikor? Az egyik Cápa, Balogh Péter egy Facebook-bejegyzésben tett erre utaló, elég konkrétnak tűnő kijelentést.

Balogh Péter ugyanis egy Facebook-bejegyzésben azt írta, hogy „Jövőre újra találkozunk!”

Ez alapján várhatóan a következő évad 2022 elején, tavasz tájékán érkezhet majd a befektetési reality, ahogyan történt idén is. (Az idei, 3. évad játékosait, startupjait tavaly június végén kezdték el válogatni, hogy idén a műsor rendben képernyőre kerülhessen.)

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Az RTL Klub Cápák között című reality-jének idei Cápái.  Fotó: RTL Magyarország / Bielik István

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások