fbpx
Kele János, az újonnan induló PartizánSport műsorvezetője

Kele János a Partizánnál folytatja

PartizánSport néven indít műsort.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Partizán Facebook-oldalán jelentették be, hogy Kele János közgazdász, futballblogger a Gulyás Márton vezette népszerű YouTube-csatornánál folytatja pályafutását.

Kelével azért nem hosszabbított szerződést 2018-ban a TV2 Média Csoporthoz tartozó Spíler TV, mert személyes Facebook-oldalán a Mészáros Lőrinchez tartozó 2Rule sportszermárkáról kritikát fogalmazott meg. Az eset óta a 24.hu-n jelennek meg publikációi.

„Hiszem, hogy a sport a kultúra része; hogy egyszerre társadalomformáló, identitásképző erő és komoly gazdasági súllyal rendelkező iparág. A sportról való társadalmi gondolkodás éppen ezért nem csak fontos, de megkerülhetetlen is: ezen keresztül jobban megérthetjük nem csak önmagunkat, de a politikát, a médiaipart, és a tudatformálás egyéb eszközeit is”

– mondta hozzá Kele János, aki induló műsorával kapcsolatban a következőképpen fogalmazott

„A PartizánSport adásaiban erre teszünk kísérletet: a megértésre. Hogyan hat az életünkre a sportiparág? Milyen képet közvetít? Hol vannak a határok verseny és termék, sport és marketing között? Milyen azonosulási pontokat kínál ez a projekt a Z-generációs fiataloknak, hogyan hajtja a globalizáció szekerét, és milyen erősek benne a lokalizmus pozíciói?”

További hírek találhatók a Media1-en!

Kiemelt kép: Kele János, az újonnan induló PartizánSport műsorvezetője. Fotó: Partizán / Facebook

Szóljon hozzá!