fbpx
A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának mesterei

Bejelentették, milyen műsorban lesz látható Majka azután, hogy az RTL kikosarazta a felajánlkozása után

A TV2-s Sztárban Sztár leszek! című showműsor második évadának egyik „mestere” lesz. A csatorna bejelentette azt is, hogy még lehet játékosnak jelentkezni a műsorba, és a többi mester nevét is elárulták.

Vasárnap a kormánypárti Bors először megírta, hogy Majka „hűséges” marad a TV2-höz, és nemet mondott az RTL Klub mesés ajánlatára, ám órákon belül kiderült, hogy valójában az ellenkezője igaz: az RTL nem tett ajánlatot Majkának, és különben is valójában Majka jelentkezett be az RTL-hez újra azzal, hogy lejáróban a szerződése a TV2-nél, és szívesen átmenne, de Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese azt jelezte vissza neki, hogy nem látják helyét az RTL műsoraiban. A bulvárlap említést tett arról, hogy hamarosan valamilyen teljesen új szerepben lesz látható Majka a TV2-n, de akkor még nem mondták el, miről van szó pontosan.

Nem sokat kellett viszont várni, hogy ez is kiderüljön. A TV2 ugyanis azóta kiadott egy közleményt, amelyből kiderült, hogy Majoros Péter Majka a Sztárban sztár leszek! című showműsor második évadának egyik „mestere”, azaz zsűritagja lesz Tóth Gabi, Köllő Babett és Pápai Joci mellett.

Majkát idézi is a közlemény. Arról beszélt, mennyire örül, hogy elvállalta a zsűrizést:

„Örülök, hogy elvállaltam ezt a műsort, mert mindig is szerettem a zsűrizést, és azt a spontaneitást, amit csak egy élő showban élhetsz át estéről-estére. Ugyanakkor soha nem pártfogoltam még tehetségeket, sosem volt erre időm a saját projektjeim mellett, pedig mindig is érdekelt. Picit félek is tőle, mert az ilyen típusú műsorokban nagyon részrehajló tud lenni az ember, a saját versenyzőivel. Biztos, hogy őszinte leszek mint mindig és sokszor nem esik majd jól, ha meg kell mondanom egy előadónak, ha rossz amit csinál, és ezzel összetöröm az álmait”

– tette hozzá Majka.

A TV2 közleményéből a műsor kapcsán az derült ki, hogy a még 2021-ben képernyőre kerülő Sztárban Sztár leszek! új évadában ismét civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket. A műsor első szakaszában most is az előválogatók és a középdöntő várja majd a nézőket, az élő adások alkalmával pedig a 12 döntős sorsának alakulását követhetik figyelemmel. Az énekesek látványos élő showkban próbálják majd hétről-hétre a legtökéletesebben hozni mind hangban, mind megjelenésben az ikonikus külföldi és hazai előadókat.

A közlemény említést tett arról, hogy valójában Köllő Babettnek és Majkának sem lesz teljesen új ez a szerep, hiszen korábban mindketten láthatók voltak zsűritagként, de annyiban mégis más lesz, hogy ezúttal nem csak ítészek lesznek, de mesterként ők fogják végigkísérni, segíteni a versenyzők felkészülését is.

A játékba egyébként még lehet jelentkezni. A Magyarország legsokoldalúbb előadója címet elnyerő játékos 10 millió forinttal távozhat majd.

További hírek találhatók a Media1-en! Feliratkozhat hírlevelünkre és ott vagyunk Facebookon is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások