fbpx
Szilágyi János / új műsorral jelentkezik a 168.hu oldalon

Újraindul a Halló, itt vagyok! Szilágyi Jánossal

Ahogy 30 évvel ezelőtt, most is egyszerű a koncepció: bárki betelefonálhat, akár név nélkül és beszélgethet a műsorvezetővel.

Április 28-tól szerdánként nemcsak hallgatni, de nézni is lehet majd Szilágyi János műsorát, melyben az ismert tévés élőben várja a telefonokat.

Lesz viszont két téma, amit tabunak tekint a műsorvezető.

„Halló, újra itt vagyok, vagy újra itt leszek, szerdánként, este 7-kor bármit megbeszélhetünk, ami az életünk része, bármiféle témát megoszthatnak velem. A politikából és a járványból viszont már mindenkinek elege van, ezért arra kérem a telefonálókat, hogy ezekkel ne fárasszuk egymást.”

– mondta el Szilágyi János, hozzátéve, hogy 85 évesen is örömmel ül vissza a stúdióba.

Szilágyi János a 168.hu oldalon keresztül jelentkezik majd a műsorokkal, amiről elkészült egy kedvcsináló videó is.

Aki szeretne telefonálni és beszélgetni Szilágyival az első adásban, az már akár most, előre jelentkezhet a [email protected] címen.

Szilágyi rádióműsora 1980 január első hetében indult és 1989 decemberében ért véget, viszont a vele folytatott beszélgetések legendássá váltak. A Halló, itt vagyok! beszélgetései az 1990-es években is tovább éltek a köztudatban, a műsort előszeretettel elevenítették fel az akkori kabaréműsorok is.

A Halló, itt vagyok! mellett két műsor jelentkezik rendszeresen élőben a 168.hu-n: Fiala János Keljfeljancsi című reggeli rádióműsora és Csernus Imre Lelkifröccs című beszélgetős műsora.

Egyébként Szilágyi János után épp egy nappal, április 29-én indul Friderikusz Sándor új netes műsora is, de ő mindenkitől önállósodva, a YouTube-on és podcast felületeken teszi majd közzé műsorait, melynek épp a minap jelent meg az előzetese.

További hírek találhatók a Media1.hu-n! Feliratkozhat hírlevelünkre és Facebook-oldalunkra is!

Borítókép: Szilágyi János, a 168.hu műsorvezetőjeként
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások