fbpx
Friderikusz Sándor, a Friderikuszpodcast műsorvezetőjeként

Friderikusz Sándor máris közzétett egy rövid videót az induló YouTube-csatornáján

A tévézés hagyományos formájából visszavonuló műsorvezető a promó alapján azzal akar kitűnni a többi youtuber közül, hogy választékosan és magázódva beszél, vastag a határidőnaplója, azaz részletesen felkészül interjúalanyaiból, és nagyon odafigyel rájuk. A promóban Litkai Gergely is felbukkan.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Mint arról korábban a Media1 is beszámolt, Friderikusz Sándor visszavonul a televíziózástól, helyette youtuber és podcaster lesz, amihez stúdiót is épített. A tévés heti egyszeri interjúkat ígér április 29-től új csatornáján. Azt mondta, azért hagyja abba a tévézést, mert szerinte a fontos dolgokról, ügyekről és jelenségekről a nagy tévékben már nemigen lehet beszélni, és a csatornafőnökök szerint azt senki nem nézné meg.

Friderikusz hétfőn este el is köszönt az RTL Klub nézőitől az Életünk története című időutazós műsorának végén. Ma, kedden pedig már közzé is tette új csatornáján a netes terjesztésű új műsorának első promóvideóját, amelyből az is kiderül, milyen előnyöket ígér a nézőknek, ha őt választják.

Megmutatta a papír alapú határidőnaplóját, mely a promó szerint ötször vastagabb mint más youtubereké, mivel Friderikusz háromszor jobban felkészül majd a témákból, mint más youtuber-társai. Kiderült az is, hogy választékosan fog beszélni, mert nagy a szókincse. Az új műsort egy üdítő szigetként mutatja be a videó, ahol nincs öö-zés. Előnyként mutatta be azt is, hogy magázódni fog. (Friderikusz az Életünk története című műsor első évadában egyébként gyakran adáson belül is váltogatta a tegezést és magázódást interjúalanyaival beszélgetve.)

A közel 3 perces promóvideó kitér arra is, hogy a Friderikusz Podcast milyen technikát használ majd: még a mikrofon és a kis kézi kamera típusáról is szó esik, mellyel HD-minőségű képet állítanak elő. Ez azért fontos, mert a Friderikusz Podcast promó azt ígéri, hogy elhozza a professzionális minőséget a YouTube világába. (Nem mintha ne lennének már szép számban professzionális, gyakran HD-minőségű videók a magyar YouTube-on.)

A promóban egyébként egy pillanatra Litkai Gergely, az ország egyik legismertebb stand-uposa, a Dumaszínház társulat tagja is bevillan Friderikusszal szemben a stúdióban, amint interjú közben portrérajz készül róla.

A promóban Friderikusz megmutatja a saját zakóit és a szemüvegét, valamint felidézi azt a letűnt korszakot is, amikor csótányokat evett az MTV1-en futó showműsorában milliók előtt, illetve világsztárok ültek le vele David Hasselhofftól kezdve Antonio Banderasig.

A csatornára az alábbi linken lehet feliratkozni: https://www.youtube.com/channel/UCQAeX1_gw45xb3Cg-OwEFcw

Épp ma derült ki az is, hogy egy másik egykori tévés legenda, Szilágyi János is a neten indít műsort, pontosabban visszahozza  a Hallo! itt vagyok című műsorát, melyet élőben vezet majd.

További hírek találhatók a Media1.hu-n! Iratkozzon fel a Media1 hírlevelére és írja meg a Facebook-oldalunkon, hogy tetszik az új műsor előzetese!

Szóljon hozzá!