fbpx
Tévézz Petivel - Too Hot to Handle

Too Hot to Handle – az „ellenállhatlan reality” a Tévézz Petivel kedvencei között

A Tévézz Petivel alkotója ezúttal a reality műfajával és azon belül az egyik legújabb valóságshow-val, a Netflixen elérhető Too Hot to Handle című reality-vel jelentkezik.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Korábban a Media1 is írt arról a 21 éves YouTuberről, akit Berecz Péternek hívnak és aki Tévézz Petivel címmel indított YouTube csatornát, hogy különféle tévéműsorokat ajánljon a figyelmünkbe, és be is mutatja ezek hátterét.

Most a youtuber újabb videóval jelentkezik, amiben ezúttal a reality-kről esik szó, és egy népszerű valóságshow-t ki is elemez.

„Egy reality műsort két szemszögből nézhetünk” – említi a videó elején a youtuber, aki ebben az epizódban igyekszik közel hozni a reality műfaját azokhoz, akik teljesen elítélik ezt a műfajt. Bár maga sem elkötelezett rajongója ezeknek a műsoroknak, mégis van néhány, amelyik őt is képes megszólítani. Ilyen a Too Hot to Handle, vagy magyarul az Ellenállhatatlan kísértés című széria a Netflix streamingszolgáltató tartalmai között.

Választani kell pénz és a kísértés között

Ezek a műsorok azon túl, hogy sokszor szórakoztatók, rendkívül izgalmas szociálpszichológiai kísérletek, hiszen sok embert összezárnak kis helyre, a feladatok nagy részében egymásra vannak utalva, bizonyos játékosok pedig hatalmat kapnak a kezükbe, ki így, ki úgy bánik vele. Az sem meglepő, hogy taktikáznak és egymást képesek befolyásolni – említi a Tévézz Petivel alkotója.

Bár a Too Hot to Handle egy streaming szolgáltatáson keresztül követhető, Péter szerint ettől még televíziós műsornak számít, hiszen a szakma szabályai szerint készülnek az epizódok. A producerek kifejezetten vonzó, szexi szereplőket válogattak össze a világ minden pontjáról egy mexikói szigetre. A reality különlegessége abban rejlik, hogy a szereplők csak a megérkezésük után, az első estén tudják meg, hogy minden szexuális vágyukat el kell fojtaniuk egy időre. Szex és csók esetében pénztől esnek el. Itt is megfigyelhető a szociálpszichológia, hisz egyeseknek a kalandok, míg másoknak a nyeremény a fontosabb.

A Tévézz Petivel negyedik epizódja, benne Berecz Péter kedvencével, az Ellenállhatatlan kísértéssel bemutatása ide kattintva tekinthető meg:

Egyébként a Tévézz Petivel alkotója, Berecz Péter lesz a Media1 következő, április 19-i műsorának vendége.

További tartalmak érhetők el a Media1-en.

Borítókép: Tévézz Petivel Youtube csatorna
Szóljon hozzá!