fbpx
A Szentendre és Vidéke szerkesztősége

Életveszélyes fenyegetést kapott a Szentendre és Vidéke főszerkesztője

A szentendrei helyi lap főszerkesztőjének ismeretlen eredetű port is küldtek, a katasztrófavédelem is kivonult.

A Szentendre és Vidéke című helyi lap főszerkesztője a múlt héten először halálos fenyegetést kapott, most kedden pedig ismeretlen eredetű port tartalmazó levél érkezett a szerkesztőségbe – közölte Fülöp Zsolt, Szentendre polgármestere a város honlapján szerda kora este – számol be a Telex.

Az első, névtelen fenyegető levél írója a szentendrei lapot oltásellenességgel és pánikkeltő nyilatkozatok közlésével vádolta. „Az utca emberét megszólaltató rovatban” megjelent hat vélemény között a polgármester szerint voltak oltáspártiak, oltásóvatosak és oltásellenesek egyaránt, azok egyike sem a szerkesztőség álláspontját közölte.

Amikor ezután kedden egy ismeretlen eredetű port tartalmazó levél érkezett, a lap munkatársai értesítették a rendőrséget, akik azonnal kihívták a katasztrófavédelem munkatársait. Az ismeretlen eredetű port órákon keresztül vizsgálták, de a pontos azonosítása még nem történt meg.

A polgármester közölte, hogy Szentendre vezetése határozottan elutasítja az erőszak minden formáját, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyomozást segítse, és a tettes kilétére minél hamarabb fény derüljön.

Még több hírt talál a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások