fbpx
Egy tehén az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorából

Bejelentette az RTL Klub a Házasodna a gazda visszatérésének pontos időpontját

Az RTL Klub falusi társkeresőjének legújabb évada április 10-től lesz látható. Bejelentették a további részleteket, így a műsorvezető személyét is.

A Házasodna a Gazda immáron a negyedik évadával jelentkezik az RTL Klub műsorán. Az április 10-én (szombaton) 21:05-kor jelentkező idei első adásban mutatkoznak be a párra váró gazdasszonyok és gazdák: összesen 3 nő és 5 férfi, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője.

Kiderült az is, hogy a műsorvezető idén is Nádai Anikó lesz.

Nádai Anikó, az RTL Klub műsorvezetője
Nádai Anikó, az RTL Klub műsorvezetője Fotó: RTL sajtószoba

Az RTL megbízásából az UFA Magyarország gyártotta reality-be olyan gazdák jelentkeztek az év elején meghirdetett casting során, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel vagy éppen burgonyatermesztéssel foglalkoznak. Az egyik gazdasszony lótenyésztéssel és házi tejtermékek előállításával keresi a kenyerét, míg más egy lovardát üzemeltet, és van olyan gazda, aki automata fejőrobotot alkalmaz a gazdaságában.

Az RTL közleményéből kiderül az is, hogy már a tévés premiert megelőzően, április 2-től láthatók lesznek a www.rtl.hu/gazda felületen keresztül a gazdák kisfilmjei, és ekkortól tudnak jelentkezni azok a nők és férfiak, akik úgy gondolják, társai lennének a műsorban szereplő gazdasszonyoknak és gazdáknak.

A Házasodna gazda a párkeresés mellett ezúttal is megmutatja, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, de láthatók lesznek az állattartással és a mezőgazdasággal kapcsolatos munkák is, elvégre a gazdák olyan társat keresnek, akik kiveszik a részüket a mindennapokból e téren is.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Borító: Az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorában látható egyik tehén.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások