fbpx
Házasodna a gazda, RTL Klub

Két műsorba is szereplőket toboroz az RTL Klub

2021-ben is jelentkezik a Házasodna a gazda című műsor az RTL Klubon, ahová most megkezdik a szereplők toborzását. Ezenkívül a figyelmesebbek már észrevehették a 2021-es X-Faktor szereplőválogatására utaló promókat is.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A társkereső reality, a Házasodna a gazda negyedik, 2021-ben képernyőre kerülő évadába az RTL Klub olyan gazdasszonyokat és gazdákat kezd el toborozni, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak.

A jelentkezésre buzdító felhívás január 4-től, azaz már mától látható lesz az RTL Klubon. A műsor – ahogy az előző három évadban – a gazdák világába kalauzolja a nézőket, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van a középpontban. Ennek köszönhetően a Házasodna a gazda nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt is bemutatja, hogy milyen különleges miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ennek pedig fontos részei az  állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amikhez egy  gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A műsorba január 4-től várják a gazdák jelentkezését, a https://rtl.hu/rtlklub/gazda/jelentkezes oldalon keresztül.

A tavaly a koronavírus miatt végül elmaradt X-Faktor idei évadába is várja a jelentkezőket a https://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/jelentkezz címen. Ebbe a műsorba olyanokat várnak, akik tehetségesnek érzik magukat az éneklésben ahhoz, hogy megmutassák magukat a színpadon.

További médiás hírek találhatók a Media1.hu-n, iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy kövessen bennünket Facebookon, vagy RSS segítségével!

Borító: Jelenet az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorából. Fotó: RTL Klub, sajtószoba
Szóljon hozzá!