fbpx
A Creator TV influenszerei

Indul a Creator TV

A magyar influenszerek által létrehozott tartalmakat közzétevő YouTube-csatorna áprilisban indul.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Post For Rent által létrehozott Creator TV önmagát a „fiatal generáció online tévécsatornájaként” definiálja. A csatorna gasztro, egészség, életmód, vetélkedő, talk show és scripted reality műfajú tartalmakat is közzétesz majd – ezeket mind a magyar véleményvezérek készítik.

Közleményük szerint az utóbbi években jelentős átalakuláson ment keresztül a médiapiac. A tartalmak előállítási és fogyasztási módjai egyre inkább a digitális felületek felé tolódnak, különösen a fiatalabb korosztály körében. A Post For Rent Talent csapata mostanra több mint 60 véleményvezért alkalmaz, akik folyamatosan gyártják a tartalmakat saját csatornáikra, melyeken keresztül összesen 13,9 millió követőt érnek el. A Creator TV őket tekinti elsődleges célközönségének.

„Szeretnénk transzparensen megmutatni a megrendelői oldal felé is, hogy mekkora az influenszerek és az általuk gyártott tartalmak hatása ebben a generációban. Egy digitális tartalomgyártó hub létrehozása a célunk, egy olyan mérhető médiatermékkel, amelynek segítségével célzottan érhetők el a hirdetők potenciális vásárlói. Eljött az idő felhívni a márkák figyelmét arra, hogy erre is fordulhatnak a hagyományos televízió mellett” – mondta el Varga-Szilágyi Zsolt, a Creator Tv vezérigazgató-helyettese.

A Creator TV első adásai között lesz a hazai YouTube sztárjainak életét bemutató BRODAPEST legújabb évada, és itt folytatódnak a TR!Ó Podcast adásai is.

További hírek találhatók a Media1.hu oldalon!

Borítókép: A Creator Tv influenszer stábja. Fotó: Post For Rent
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!