fbpx
Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója

Az ATV vezérigazgatója új médiacéget alapított

Németh S. Szilárd azt mondta, hogy a tévézés utáni életére készül vele.

Tavaly év végén saját vállalkozást alapított az ATV általános vezérigazgatója, Németh S. Szilárd – vette észre az Mfor.hu a cégnyilvántartásban. A céginformációs rendszer szerint a Németh Média Kft.-t reklámügynöki tevékenységre hozták létre, de számos más feladat ellátására is alkalmas lesz bejegyzett tevékenységi körei alapján – írja a lap.

A cégnek egyedüli tulajdonosa Németh S. Szilárd. Az Mfor szóhasználata szerint „ellenzéki hangvételű tévé” vezetőjének nem ez az első cége: van például az édesapjával, Németh Sándorral – az ATV mögött álló Németh Sándorral, a Hit Gyülekezete alapítójával, vezető lelkészével – közös cége is, de a most létrehozott új kft.-ben egyedül vesz részt.

Az Mfornak azt mondta Németh S. Szilárd, azért van szüksége saját médiacégre az egyre nagyobb eléréssel és befolyással rendelkező televízió irányítójaként, mert az új cégben, a Németh Média Kft.-ben „az ATV-n túli és az ATV utáni életét” szeretné fokozatosan felépíteni. Hozzátette, reméli utóbbi, azaz az ATV utáni élete még a távoli jövő.

„Tíz éve vagyok vezető pozícióban az ATV-ben, legutóbb beválasztottak az ötven legbefolyásosabb magyar médiaszemélyiség közé. Nem áll szándékomban befejezni a mostani munkámat, de a megszerzett tapasztalatomat és tudásomat idővel ebben a cégben kívánom kamatoztatni”.

Hozzátette: a hosszútávú tervei között szerepel bármelyik olyan tevékenység végzése, amely a céges dokumentumokban látható. A lista elég hosszú: a cég tevékenységei között reklámügynökségi tevékenység mellett ott található a teljesség igénye nélkül a napilapkiadás, a televízióműsor gyártás, a világháló-portál szolgáltatás, továbbá az üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás mellett fényképészet és konferenciaszervezés is. „Ezek között a priorítások eltérőek” – mondta a lapnak.

A Németh Média Kft. egyébként ugyanoda lett bejegyezve, ahol az ATV is működik, a Kőrösi Csoma Sándor útra Budapest X. kerületébe.

Németh S. Szilárd azt is mondta az Mfornak, hogy biztos benne, van mire alapoznia hosszú távú üzleti terveit, mivel sok jó szakembert és üzletembert ismert meg az elmúlt tíz évben, és vannak közöttük olyanok, akikkel szívesen dolgozna együtt.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, az újonnan alapított Németh Média Kft. tulajdonosa. Fotó: ATV
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások