fbpx
Haszon magazin

Új főszerkesztő a megújuló Haszon magazin élén

Az eddigi főszerkesztő, Kolozsi Gábor kommunikációs igazgatói posztot kap a HG Médiánál.

A Haszon magazin és a haszon.hu főszerkesztői feladatait Mihálovits András vette át Kolozsi Gábortól a kommunikációs igazgatóvá történő előreléptetése után. A Haszon Agrár főszerkesztője továbbra is Schilling Tamás.

A Krskó Tibor tulajdonában lévő HG Média jelezte: megújította a Haszon és a Haszon Agrár lapcsaládot, illetve a cégcsoport különféle online termékeit, valamint fejlesztéseket hajt végre.

A Haszon új főszerkesztője a Millásreggeli című rádióműsor és az Euronews műsorvezetőjeként is ismert.

„Ma a hosszabb lélegzetvételű elemzések, sikertörténetek mellett a sikeres üzletvitelhez naprakész információkra is elengedhetetlenül szükség van. A kettő integrációját valósítja meg a Haszon lapcsalád, amelynek internetes oldala csokorba szedi és közérthetően tálalja a nap legfontosabb vállalkozókat érintő és érdeklő történeteit. Ha kell útbaigazítást ad, ha kell véleményt mond, ha kell vitatkozik. Pont úgy mint a kommunikációban és az információszerzésben mostanság meghatározó közösségi oldalak teszik”

– mondta el Mihálovits András a lapok megújítása kapcsán.

Hozzátette, azt szeretnék elérni, hogy a Haszon lapcsalád köré egymással beszélgető, információt cserélő, üzletelő valódi vállalkozói közösség szerveződjön. Ennek érdekében hajtanak végre különböző fejlesztéseket a közeljövőben is.

A HG Media közölte: a 2020 nyarán indult online portfóliója már most is közel 800 ezer egyedi látogatót ér el havonta. Céljuk, hogy a haszon.hu-val kiegészülve 2021 tavaszára Magyarországon több mint 1 millió egyedi látogatóhoz juttassák el tartalmaikat.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások