fbpx
euronews

A világon elsőként Magyarországon indít helyi műsort az Euronews – a Millásreggeli műsorvezetője lesz a házigazda

Európa legnézettebb tévécsatornája a világon elsőként indít Magyarországon helyi gyártású saját műsort. A műsorvezető Mihálovits András, a Millásreggeli című rádióműsor házigazdája lesz.

Business Class címmel indít helyi, magyarországi gyártású műsort az Euronews hírcsatorna, a műsorvezető a Millásreggeli című rádióműsorból megismert Mihálovits András lesz – tudta meg a Media1.

A Business Class az első olyan alkalom a világban, amikor az Euronews teljesen önálló helyi adást készít. A műsor, ami egy üzleti talkshow lesz, most csütörtökön, október 22-én lesz látható első alkalommal.

A Business Classban a gazdasági témák mellett életmód témákat is feldolgoznak majd. A műsor segíteni kívánja a pénzügyi tudatosságot és nagy hangsúlyt fektetnek majd az online tranzakciók biztonságára. A legfontosabb kereskedelmi trendeken kívül a gasztronómia, divat, sport, irodalom, mozi, popzene legújabb híreit, és azok gazdasági vonatkozásait is elemezik majd.

Az Euronews Business Class című műsora
Az Euronews Business Class című műsora

A műsor oldott hangnemben szól majd mindarról, ami a döntéshozókat foglalkoztatja a gazdasági hírektől a menedzsment trendeken át egészen a sportig. A műsor témák között szerepel energia, robotika, AI, algoritmus és etika, gasztronómia és a vendéglátóipar jövedelmezősége; a legújabb tech- és autó-trendek, azok gazdasági és kulturális hatásai, de bemutatnak könyveket is. A műsort a Mastercarddal együttműködve készítik.

Kert Attila, az Euronews magyarországi igazgatója elmondta:

„Büszkék vagyunk, hogy az Euronews 12 kiadása, 9 különböző nyelvű TV-csatornája közül elsőként kísérletezhetünk egy olyan helyi tartalommal, amely csak a magyar nyelvű nézőknek szól. A Mastercard támogatása lehetővé tette számunkra, hogy az itthon megszokottól eltérő hangvételű, a gazdaságot európai nézőpontból tárgyaló műsort készítsünk, bulvár és belpolitika nélkül, a trendekre és a jövőre koncentrálva.”

A 20 perces új heti tévéműsor csütörtökön 19:10-kor lesz látható először, de az ismétlésekkel (péntek délelőtt, vasárnap délután, hétfő reggel) együtt minden napszakban megjelenik, és elérhető lesz az Euronews összes ismert online felületén is.

Mihálovits András, a műsorvezető hozzátette:

„Izgalmas kihívás számomra, hogy évtizedes rádiózás után egy televíziós és online műsorban is részt vehetek műsorvezetőként. A téma otthonos számomra, hiszen a Millás Reggeliben hosszú évek óta témánk a gazdaság, naponta szóba kerül a pénzügyi tudatosság és rendszeresen foglalkozunk kulturális-, illetve életmóddal kapcsolatos témákkal. Nagyon örülök, hogy az Euronewsban a bulvár és a belpolitikai zajától távol foglalkozhatunk igazán fontos és izgalmas kérdésekkel – mondta

Az első adás vendége lesz Bakos Piroska, a MOL magyarországi kommunikációs vezetője és Virovácz Peter, az ING elemzője.

Bakos Piroska, a MOL magyarországi kommunikációs vezetője és Mihálovits András, a műsorvezető a Business Class című műsorban az Euronews első magyar gyártású műsorában.
Bakos Piroska, a MOL magyarországi kommunikációs vezetője és Mihálovits András, a műsorvezető a Business Class című műsorban az Euronews első magyar gyártású műsorában.

Az Euronews az Ipsos adatai szerint Európa legnézettebb nemzetközi hírcsatornája.

További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások