fbpx
A Mediaworks székháza Budapesten. Fotó: Ladányi András, Media1

Már nem Madarász János a Mediaworks pr- és marketingigazgatója

Filó Angéla Katalin tölti be ezután a Mediaworks Hungary Zrt. marketingigazgatói pozícióját.

Filó Angéla felel a jövőben a vállalatcsoport teljes körű marketing tevékenységéért, látja el a teljes portfólió kommunikációs és ügyfélszolgálati szervezeti egységek szakmai irányítását, valamint hozzájárul a szervezet digitális és sales területeinek hatékony működéshez –  közölte az Origót, a 888.hu-t, a Magyar Nemzetet és megannyi más kormányközeli médiaterméket, köztük az összes megyei napilapot birtokló Mediaworks csütörtökön.

A szakember Arany János, a nemrégiben kinevezett stratégiai értékesítési és marketing igazgató csapatának lett a tagja.

Közleményében a Mediaworks azt írja, Filó Angéla kiterjedt tapasztalatait hazai, német, francia és amerikai vállalatoknál szerezte, valamint retail hálózatokban és közép európai franchise rendszerben további szakmai ismeretekkel bővítette, igazgatóként pedig a marketing stratégián túl online kereskedelemmel és B2B kommunikációval is foglalkozott. A marketingszakmát ügynökségi és ügyfél oldalról egyaránt jól ismeri.

Szakmai pályafutása során számos elismerésben részesült: online stratégiájának köszönhetően elnyerte a Magyar Franchise Szövetség Internet Média és Web díját, vállalati expanziós tevékenysége eredményeként pedig a Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hazai Hálózat díjat.

Rendszeres előadó szakmai konferenciákon, továbbá doktorandusz hallgató és oktató a Soproni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán.

A Mediaworks tájékoztatása szerint Madarász János, korábbi pr és marketing igazgató a vállalaton belül másik területen folytatja karrierjét.

Borító: A Mediaworks székháza Budapesten. Fotó: Ladányi András, Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások