fbpx
netflix

Tarolt a Netflix a legnézettebb sorozatok 2020-as toplistáján

A Nielsen piackutatócég kedden publikált felmérése alapján A hivatal (The Office) című tévésorozat volt a legnézettebb sorozat 2020-ban a streamingszolgáltatóknál.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A hivatal (The Office) elérhető volt a Netflix mellett az Amazon Prime Videon is, így mindkét videószolgáltató nézői láthatták a szériát. 2021 január elsejétől egyébként A hivatal már csak az NBC Peacock nevű szolgáltatóján keresztül érhető el, a többi platformról lekerült.

A Variety cikke szerint a második legnépszerűbb sorozat tavaly a Grace klinika volt, majd a Gyilkos elmék, az NCIS – Tengerészeti helyszínelők, a Schitt’s Creek, az Odaát, a Shameless – Szégyentelenek, az Új csaj, a Feketelista és a Vámpírnaplók következnek a sorban.

A Nielsen felmérése a Netflix, az Amazon Prime Video, a Hulu és a Disney Plus szolgáltatók nézettségi adatai alapján készült. Az adatok alapján a Netflix volt a piacvezető, hiszen legtöbbet streamelt sorozatok tízes toplistáján mindegyik sorozat megtalálható volt a kínálatukban.

A legnézettebb szolgáltatók saját gyártású sorozatai közül az első ötben egy kivételével csak Netflix-produkciók szerepelnek.

A lista a következőképpen alakul:

  • 1. Ozark – Netflix
  • 2. Lucifer – Netflix
  • 3. A Korona – Netflix
  • 4. Tiger King – Netflix
  • 5. The Mandalorian – Disney Plus

A részletes nézettségi adatok elérhetők ide kattintva.

Borítókép: Netflix. Fotó: unsplash.com
Szóljon hozzá!