Fiala János, a Spirit FM Keljfel Jancsi! című műsorának műsorvezetője

Fiala János a Spirit FM-nél folytatja

Januártól a Spirit FM-en lesz hallható a Keljfel Jancsi! című betelefonálós műsor reggelente.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Fiala János ébreszti január 6-tól a Spirit FM hallgatóit – jelentette be kedden az ATV Csoporthoz tartozó rádió.

A Keljfel Jancsi! közel 20 éves múlttal rendelkezik.

„Január 6-án, hétfőn, reggel 7 órakor hangzik fel először a Keljfel Jancsi szignálja Budapesten, a 87,6-os frekvencián, hogy onnét a köz – és magánéleti szálakat egyaránt fel és legombolyító, vegyes zenei salátába bújtatott műsorral ismét beállíthassam azoknak a vérnyomását, akik ehhez egy interaktív/betelefonálós agymenést szerettek igénybe venni. A 2000. októberétől, több állomást megjárt, szabadelvű ítélőszéknek is mondott, botrányoktól nem mentes műsor továbbra is arra tesz hétköznap reggel 7.00-9.00 között kísérletet, hogy a műsorvezető képzelt árbóckosarából, a tévedés minimális és maximális fokozata között, arról tájékoztasson interneten is: amit tudni kell, vagy érdemes” – mondta Fiala János.

A Spirit FM és benne az új műsor a budapesti 87,6 MHz-es frekvencia mellett online is hallgatható a www.spiritfm.hu oldalon.

Fiala János legutóbb a Civil Rádiónál dolgozott, de a rádiót a Médiatanács néhány napon belül elnémítja az FM 98 MH-es frekvencián, és csak az interneten lesz elérhető. A Civil Rádiót december 21-én kapcsolják le az FM 98 MHz-en.

Borító: Fiala János, a Keljfel Jancsi! műsorvezetője. Fotó: Spirit FM

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

Netflix logó

A Netflix saját tartalmakkal erősít

A következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására a streamingszolgáltató egy friss iparági elemzés szerint. A cég eközben a héten megnyitotta negyedik európai irodáját.

adótorony

Magyarországon is téma a 3G mobilhálózatok lekapcsolása

Bár ez nem megy majd egyik napról a másikra, és nem lesz könnyű menet, a mobilszolgáltatók a hírközlési hatósággal is egyeztetnek erről annak érdekében, hogy a régebbi mobilhálózati technológiából felszabaduló frekvenciákat jobban hasznosíthassák.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!