Fiala János, a Spirit FM Keljfel Jancsi! című műsorának műsorvezetője

Fiala János a Spirit FM-nél folytatja

Januártól a Spirit FM-en lesz hallható a Keljfel Jancsi! című betelefonálós műsor reggelente.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Fiala János ébreszti január 6-tól a Spirit FM hallgatóit – jelentette be kedden az ATV Csoporthoz tartozó rádió.

A Keljfel Jancsi! közel 20 éves múlttal rendelkezik.

„Január 6-án, hétfőn, reggel 7 órakor hangzik fel először a Keljfel Jancsi szignálja Budapesten, a 87,6-os frekvencián, hogy onnét a köz – és magánéleti szálakat egyaránt fel és legombolyító, vegyes zenei salátába bújtatott műsorral ismét beállíthassam azoknak a vérnyomását, akik ehhez egy interaktív/betelefonálós agymenést szerettek igénybe venni. A 2000. októberétől, több állomást megjárt, szabadelvű ítélőszéknek is mondott, botrányoktól nem mentes műsor továbbra is arra tesz hétköznap reggel 7.00-9.00 között kísérletet, hogy a műsorvezető képzelt árbóckosarából, a tévedés minimális és maximális fokozata között, arról tájékoztasson interneten is: amit tudni kell, vagy érdemes” – mondta Fiala János.

A Spirit FM és benne az új műsor a budapesti 87,6 MHz-es frekvencia mellett online is hallgatható a www.spiritfm.hu oldalon.

Fiala János legutóbb a Civil Rádiónál dolgozott, de a rádiót a Médiatanács néhány napon belül elnémítja az FM 98 MH-es frekvencián, és csak az interneten lesz elérhető. A Civil Rádiót december 21-én kapcsolják le az FM 98 MHz-en.

Borító: Fiala János, a Keljfel Jancsi! műsorvezetője. Fotó: Spirit FM

Szóljon hozzá!