fbpx
Vodafone termékkivezetés

Megszűnik a Vodafone Magyarország több szolgáltatása

Búcsúzik a hangposta, az ingyenes UPC Wi-Free Wifi szolgáltatás, a videótelefonálás, valamint néhány más szolgáltatás, köztük az e-mail.

Honlapján tette közzé a Vodafone Magyarország, hogy 2021. február 20-án kivezeti a voice mail, azaz a mobil hangposta szolgáltatást. Ezt követően a hangpostában tárolt hangüzenetek törlődnek. A szolgáltató a jövőben csak sms-t küld majd a sikertelen hívásokról, hangüzenetet nem lehet majd hagyni a keresett fél számára.

Megszűnik a UPC Wi-Free szolgáltatás is, de az már előbb, 2021. január 31-én.

A videótelefonálást is megszünteti a Vodafone, méghozzá már hamarabb, 2021. január 20-án. Ha valaki mégis videotelefonálni szeretne, használhat ehhez mobilinterneten keresztül valamilyen applikációt, például Skype, Viber, Messenger.

A mobilinternetezés hajnalán bevezetett, ma már legfeljebb kevesek által használt WAP szolgáltatást is kivezeti a cég. Erre szintén január 20-án kerül sor. Aki mobilnetezik, és még mindig a WAP szervert használta, állítsa át a telefonját, internetezni természetesen ezután is tud majd. Az átálláshoz a Vodafone oldalán nyújtanak segítséget.

A Vodamail nevű levelezőszolgáltatás február 20-án szűnik meg. Akinek vodamail.hu-s e-mail címe van, most majd éppúgy bosszankodhat, mint az, akinek @upcmail.hu és @chello.hu végű webmailes e-mail címe van, de nekik még március 1-jéig kicsivel több idejük van lementeniük a leveleiket, illetve miután regisztráltak maguknak egy másik szolgáltatónál e-mail fiókot, elszaladniuk az okmányirodába, ha a kormányzati ügyfélkapunál a regisztrációhoz korábban Vodafone-os vagy UPC-s/Chellós e-mail címet állítottak be az azonosításukhoz.

A Vodafone nem csak kivezet szolgáltatást, de be is vezet. Épp ma írtuk meg, hogy több nagyváros után Székesfehérvárra is megérkezett az 5G szolgáltatás, igaz, egyelőre mindössze két bázisállomáson keresztül, a belvárosban.

További hírek találhatók a Media1-en. RSS feedünk itt, Facebook-oldalunk itt található. Feliratkozhat hírportálunk hírlevelére is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások