fbpx
Arena4

Újabb nagy szolgáltatónál jelenik meg az Arena4

A UPC Direct műholdas szolgáltatásban is megjelenik hamarosan az Arena4 sportcsatorna, értesült a Media1.

A Vodafone-UPC, a Telekom, az Antenna Hungária, a PR Telecom, a Hello Digital, a Pick-Up, a Parisat, a Vidanet, az ITT-OTT TV és a TARR Kft. után jelenik meg az Arena4 a UPC Direct előfizetői számára is.

A legújabb bővüléssel az Arena4 országos lefedettsége körülbelül 70 százalékos lesz.

A Media1 információi szerint az Arena4-et működtető Network4 (Digital Media and Communications Zrt.) jelenleg is tárgyalásban van a DIGI-vel és a Telenor MyTv-vel, valamint több más kisebb szolgáltatóval arról, hogy ezen cégek kínálatába is bekerülhessen a sportcsatorna.

Az Arena4 az idén tavaszi indulásra különböző akciósportokat közvetítési jogát szerezte meg. Olyan sportjogokról van szó mint például az IndyCar, az NHL jégkorong, a Nitro Games, az NCAA American College Football Championship, de van Biliárd és Sznúker, Box (KO TV), WWE pankráció, MMA, darts, LNH, angol és skót focibajnokságok, és több más látványos, technikai vagy csapatsport. Külön is érdekes, hogy az Arena4 szerezte meg a MotoGP jogokat is, amit korábban a TV2 Média Csoporthoz tartozó Spíler TV közvetített.

További hírek találhatók a Media1.hu-n! Friss hírekért érdemes folyamatosan követni honlapunkat, valamint a Facebook-oldalunkat, feliratkozni napi hírlevelünkre, RSS-csatornánkra.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások