fbpx
A Spirit FM rádió Corporation Z című műsorának arculata Trunk Tomival

Trunk Tamás műsort kapott a Spirit FM rádióban

A z-generáció témáival foglalkozó, nemrégiben indult új online médiafelületet üzemeltető 16 éves Trunk Tomi az ATV csoporthoz tartozó rádióban is a z-generációval foglalkozik.

Ahogy már mi is beszámoltunk róla, a Z-generáció (azaz az 1996 és 2007 között születettek) témáival foglalkozó médiafelületet indított a jelenleg 16 éves Trunk Tamás. A  médiafelület neve CorporationZ lett, mely a fiatal generációt érintő trendeket, inspirátorokat, márkákat, illetve példaképeket mutat be. Külföldi és hazai példaképekről is szól az oldal.

A fiatal médiaszereplő és médiatulajdonos most YouTube-csatornája és Instagram-csatornája után rádióműsort is indít az ATV csoporthoz tartozó Spirit FM-en – értesült a Media1 a Spirit FM Facebook oldaláról. Trunk Tamás Dablty néven vezeti a magazinműsort, mely csütörtökönként 18 órakor jelentkezik, és a címe megegyezik az internetes oldalával, azaz a Corporation Z nevet viseli.

A magazin fiatalokról, de nem csak fiataloknak szól, lesz benne stílus, sport, zene, tanulás és minden más, ami a Z-generációt érinti.

A CorporationZ első adásában Korvin Tibor, a Spirit FM programigazgatója beszélget Trunk Tamással arról, hogyan érte el meghatározó sikereit.

Borító: A Spirit FM rádió Corporation Z című műsorának arculata Trunk Tomival Fotó: Spirit Rádió

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások