fbpx
tévé távkapcsoló

Megszűnik két hazai tévécsatorna

Mindkét csatorna a Discovery Networkshöz tartozik.

Az év végével megszűnik a több kábelszolgáltató kínálatában is elérhető Fine Living nevű, életmóddal, divattal, lakberendezéssel és főzéssel kapcsolatos műsorokat sugárzó tévécsatorna, valamint a Discovery Showcase HD, mely a Discovery Networks portfóliójába tartozó csatornák HD tartalmaiból válogatott mostanáig – írja a dtvnews.

A lap szerint a Discovery a Fine Living pótlására a hasonló tematikájú, a jelentős szolgáltatók közül jelenleg csak a DIGI-nél elérhető HGTV-t ajánlja. A Fine Living egyébként 2015 óta volt elérhető magyar tartalmakkal.

Ami a Discovery Showcase HD megszűnését illeti, nagy veszteség azért nem éri a nézőket, mivel annak eddigi tartalmai elérhetők maradnak a Discovery többi HD-csatornáin, kivéve a TLC-től átvett tartalmakat, hiszen a Discovery-csatornák közül egyedül a TLC-nek nincs a magyar piacon HD változata.

Mint arról a Media1 néhány hete már beszámolt, hamarosan megszűnik egy harmadik tévécsatorna, az RTL Spike is. Ez utóbbi a ViacomCBS-hez tartozik. Helyette TeenNick néven indít új tévécsatornát a vállalat. Ez, ahogy nevében is utal rá, kifejezetten tiniknek szól majd és elsősorban vígjátékokat fog sugározni.

További híreket talál a Media1-en! Feliratkozhat a Media1 hírlevelére és az RSS-csatornánkra, valamint követhet bennünket a Facebookon is, hogy garantáltan ne maradjon le a híreinkről.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások