fbpx
David Guetta Palvin Barbarával

Magyarországon lesz a 2021-es MTV EMA díjátadó

Ezt az idei show megkezdése előtt, a felvezető műsorban jelentették be vasárnap.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az idei, 2020-as MTV EMA-t a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó módon, több helyszínről jelentkezve állították össze, és ebben most először Magyarország is szerepet kapott. A virtuális showban David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében felállított színpadon zenélt, Palvin Barbara műsorvezetőként pedig Budapest mellett felvételről Veszprémből és Esztergomból is bejelentkezett.

A mostani bejelentés szerint Guetta után jövőre több nagy előadó is Magyarországra érkezik majd, amikor 2021-ben Magyarország ad otthont Európa egyik legnagyobb popzenei eseményének.

Az MTV EMA-t világszerte 180 országban közvetítik. Üzleti titokra hivatkozva azzal kapcsolatban titkolóznak, mennyi közpénzt emészt fel a nemzetközi kereskedelmi csatornán zajló közvetítés, amelyet az állami Magyar Turisztikai Ügynökség szponzorál. Az ügynökségnél azt közölték, hogy 1 milliárdnyi ember is láthatja showt és benne Budapestet, ami ösztönzőleg hathat a magyar turizmusra, a nézőszám azonban egyes vélemények szerint túlzó, mivel a műsor nézettsége ennél alacsonyabb.

Borító: David Guetta Palvin Barbarával Budapesten. Fotó: MTV EMA
Szóljon hozzá!