fbpx
Friderikusz Sándor, István Dániel és Bochkor Gábor Music FM Önindító c. műsorában

Friderikusz műsort kaphat az RTL Klubon

Az RTL Magyarország sem cáfolta az erről cikkező bulvárnapilap értesülését. A műsor címe Story of my Life lehet.

A Blikk ma reggel arról ír, hogy négy év kihagyás után visszakerülhet a tévéképernyőre a 62 éves Friderikusz Sándor. A lap információi szerint a  Joseph Pulitzer-emlékdíjjal és Prima Primissima díjjal kitüntetett tévés az RTL Klub képernyőjén tér majd vissza, méghozzá egy talkshowban, melynek ő lesz a házigazdája.

A lapnak a tévés egyik ismerőse arról beszélt, hogy már az év elején erről beszélgettek a csatornával, mostanra pedig sikerült is megállapodást kötniük.

A lap azt is írja egy informátor állítására hivatkozva, hogy már tartanak a forgatások, de hogy mikor adásba az új műsor, azt egyelőre a lap sem tudja.

Elmaszkírozott sztárok a Story of my Life-ban

A Blikk szerint Fridi a Story of my Life című show műsorvezetője lehet, ahol sztárpárokat kérdez majd.

Ebben a sztárpárok mesélnek majd múltról és jövőről. A lap szerint a show több csavart is tartogat, többek közt a szereplők a műsor egy részében el lesznek maszkírozva, és amikor arról mesélnek, hogyan képzelik el a jövőjüket, saját, 10-20-30 évvel idősebb másuknak lesznek átalakítva.

Friderikusz és az RTL sem cáfolt

Friderikusz nem cáfolta a lap információját, hanem az RTL Magyarországhoz irányította az újságírókat. Ott sem cáfoltak, igaz, nem is erősítették meg az információt. Arról írtak, hogy milyen sok jó műsoruk lesz az ősszel, és hogy ha bármi bejelenteni valójuk lesz valamilyen új műsorról, arról kellő időben tájékoztatást adnak majd.

A lap felidézte, hogy a Friderikusz show az 1990-es években átlagosan 5 millió tévénézőt vonzott adásonként a képernyő elé. Ilyen nézettségű műsort azóta sem tudott senki sem gyártani. Igaz, akkoriban nem 120-130 tévécsatorna versenyzett egymással.

Kétszer is volt már műsora az RTL-en

Friderikusz egyébként már kétszer is dolgozott az RTL Klubnál. A csatorna indulásakor odaigazolt, azonban két évvel később botrányos körülmények között távozott, éveken át pereskedett is a csatornával, melynek akkori vezetősége kártérítést követelt a tévéstől, mivel nem adta le a műsora felvételeit tartalmazó adathordozót a csatornának egy vita miatt. Friderikusznak végül jelentős összegű kártérítést kellett fizetnie az RTL számára.

Később Friderikusz a TV2-hez igazolt, és olyan műsorokban volt látható mint a Megasztár, Az ének iskolája vagy az Összezárva Friderikusszal. Később egy időre visszatért az RTL-hez a Legyen Ön is milliomos! című műsor műsorvezetőjeként. Később egy ideig az ATV-n volt műsora. Tévés karrierje 2016 óta szünetelt, míg rádiós karrierje rövid időre a tavaly bezárt Music FM-nél folytatódott.

Mostanában a kormánysajtó azt terjesztette róla, hogy az Egyesült Államokba költözik, de ő közölte, hogy ez hazugság és jelezte, beperli az ezt állító lapokat, a Ripostot és a Borsot.

A Friderikusz show első adása 1992. január 23-án volt képernyőn a Magyar Televízió 1-es csatornáján.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Friderikusz Sándor (balra), István Dániel és Bochkor Gábor Music FM Önindító c. műsorában.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások