fbpx
Puzsér Róbert, az Önkényes Mérvadó műsorvezetője

Puzsér Róbert átköltözteti a Spirit FM-re az Önkényes Mérvadót

A jövő héttől induló Önkényes Mérvadó című műsor hétfőtől csütörtökig minden nap jelentkezik, benne Puzsér Róbert mellett Horváth Oszkár állandó és Nyári Gábor, Csízi Ágnes, Kovács 4 Zoltán, Gödri Bulcsu váltott műsorvezetésével.

Kétórás időtartamban a Spirit FM-en lesz hallható október 5-től az Önkényes Mérvadó című rádióműsor – értesült a Media1 Korvin Tibortól, a Spirit FM programigazgatójától.

A programigazgatótól megtudtuk: a műsor jövő héttől hétfőtől csütörtökig, délutánonként 4 és 6 óra között jelentkezik a Budapest FM 87,6 MHz-en és a spiritfm.hu-n elérhető rádióban.

A műsornak három műsorvezetője is lesz, abból kettő állandó: Puzsér Róbert és Horváth Oszkár minden adásnapon, míg a harmadik műsorvezető váltásban Nyári Gábor, Csízi Ágnes, Kovács 4 Zoltán és Gödri Bulcsu lesz. A kulturális-közéleti műsorban visszatér Puzsér több legendás rovata, a dalszövegelemzés, illetve a médiakritika is.

„Az Önkényes Mérvadó kulturális és szakmai nívójával méltán vált az egyik legnépszerűbb rádióműsorrá Magyarországon. Robi, Oszi és a többiek egy jól összeszokott csapatként szórakoztatják a hallgatókat úgy, hogy közben a kultúra, a közélet, a korszellem, vagy éppen a média különböző aspektusaira reagálnak. Az Önkényes Mérvadó elindításával a Spirit FM-nek az a nem titkolt célja, hogy a délutáni főműsoridőben is egy karakteres, tömegek által ismert műsorral jelentkezzen, ezáltal új rétegekhez eljutva. A Robiékkal való együttműködést hosszú távra tervezzük, és sok sikert kívánok nekik a Spirit FM-en!”

– nyilatkozta a Media1-nek Korvin Tibor.

A Media1 beszélt Puzsér Róberttel is. Az ismert műsorvezető azt mondta, egész eddigi életében nagyjából ezt a műsort gyártotta, legfeljebb az volt a kérdés, hogy azt kisugározza-e rádió, tévé, vagy egyéb médium, és hogy a műsor stúdióban készül-e, vagy csak egy sör mellett.

Puzsér elárulta: azt szereti ebben a műsorban, hogy bulvármentesen készíthet kulturális tartalmat, ami a mai nyilvánosságban ritka lehetőséget jelent.

„A jelenlegi médiaközegben valami vagy habkönnyű, s ezért érvénytelen, vagy nagyon jelentőségteljes, nagyon komoly, és épp ezért nem érthető. Követhető és igényes tartalom, amely ugyanakkor érvényes is, tehát következik belőle bármi, elvétve sem kerül a közönség elé. Az a szándékunk, hogy közérzeti tartalmat gyártsunk – olyat, amely nem közéleti, de nem is bulvár. Olyat, amely a könnyedebb tartalomtól a közérthetőséget, a komolyan vett, közéleti tartalomtól pedig a közérdekűséget veszi kölcsön.”

Puzsér a Media1 kérdésére, hogy mi lesz hallható az első adásban, még nem említett konkrét témákat, a jövő heti tematika ugyanis még szerkesztés alatt áll, de elmondta, hogy hallgatóik rendszeresen számíthatnak bulvárkritikai, filmkritikai és dalszövegelemző rovatra, vagyis továbbfejlesztve a Jazzy Rádióban futó Önkényes Mérvadót viszik tovább. Nem pusztán filmeket és popdalokat szednek majd ízekre: visszatérő rovataik témáiként tévé- és rádióműsorokat s egyéb médiatermékeket, akár online lapokat is élvezettel boncolnak majd.

A Spirit FM az ATV-csoporthoz tartozó közösségi rádió.

További hírek találhatók a Media1-en. RSS-csatornánk itt, Facebook-oldalunk itt található.

Borító: Puzsér Róbert.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások