A TV2 Dancing with the Stars című műsorának műsorvezetői, Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna a színpadon

Egy héttel később érkezik a TV2 táncos showja a vártnál

Végül nem a Dancing with the Stars néhány celebje által már nyilvánosan beharangozott időpontban, hanem egy héttel később kezdődik az új táncos show, amiben fellép Gabriela Spanic, a Paula és Paulina főszereplője is. A műsort Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is népszerűsíti.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Bár korábban a műsor néhány szereplője által tett nyilvános bejelentések, illetve a SorozatWiki erről szóló híre alapján beszámoltunk róla,  hogy a Dancing with the Stars október 3-tól lesz képernyőn, mostanra a TV2 bejelentette, hogy végül csak egy héttel később, október 10-én 20 órakor debütál a BBC Studio formátumának első magyar évada a csatorna képernyőjén Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel.

Érdekesség, hogy a showműsort az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál közreműködésével is promózzák.

Íme például a Paula és Paulina főszereplőjének érkezését népszerűsítő videó.

Az már korábban kiderült, hogy a műsorvezető az RTL-től átcsábított Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesz, ahogy az is, hogy a TV2 showműsorában összesen 12 híresség táncol majd profi párja oldalán. Gabriela Spanic, Osvárt Andrea, Marsi Anikó, Pásztor Anna, Gelencsér Tímea, Détár Enikő, Istenes László, Noszály Sándor, Horváth Tamás, Tóth Dávid, Emilió és Győrfi Dani már javában próbál táncpartnerével, hogy az október 10-i bemutatkozás jól sikerüljön.

A TV2 tájékoztatása szerint a show élő lesz, és ez alatt a nézők az ingyenes Live applikációban adhatják le szavazataikat a táncosokra. A versenyzők sorsáról azonban nem csak a tévénézők, de az Ördög Nóra, Molnár Andrea, Schiffer Miklós és Kováts Gergely Csanád alkotta zsűri is dönt majd.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!