fbpx
MPRSZ

Örökös tagokat választott az MPRSZ

Az örökös tagság komoly szakmai elismerésnek számít.

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) néhány nappal ezelőtti közgyűlése felügyelőbizottsági elnöknek választotta Teremi Balázst (aki korábban felügyelőbizottsági tag volt), valamint Teremi Balázs megüresedett helyére Bende Mátét, mindeközben a leköszönő FEB elnököt, Durkó Sándort és a korábbi alelnököt, dr. Sós Péter Jánost az MPRSZ örökös tagjának választotta.

Az örökös tagságot azok a jelenlegi vagy korábbi MPRSZ tagok kaphatják meg, akik munkásságuk során elévülhetetlen érdemeket szereztek a pr – tevékenység magyarországi meghonosítása, oktatása, művelése, népszerűsítése és elismertetése terén.

Durkó Sándor László pr-rel különösen a non-profit szférában foglalkozik. Egyházak pr tanácsadója, és több tízezer fős megmozdulások szervezője volt, másfél évtizeden keresztül a felügyelőbizottság tagja, majd elnöke volt. Munkásságáért kitüntették a Magyar Köztársasági Érdemkereszttel. A Szent Gellért Erdélyi Lovagrend szenátora és a kormányzó tanácsadója.

Durkó Sándor László
Durkó Sándor László

Dr. Sós Péter János 22 évig újságíróként, főszerkesztőként és lapigazgatóként dolgozott, 18 éve vezeti saját PR cégét, a B. Swan Partners-t. Hosszú ideje marketing- és pr oktató, több könyvet és tankönyvet is írt. A PR Szövetségben két cikluson keresztül elnökségi tag, egy ciklusban pedig alelnök volt. Ezen időszakban különösen a Csíkszeredai PR Nyári Egyetem és a magyarországi PR Akadémia köthetők a nevéhez.

Dr. Sós Péter János
Dr. Sós Péter János

 

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások