MPRSZ

Örökös tagokat választott az MPRSZ

Az örökös tagság komoly szakmai elismerésnek számít.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) néhány nappal ezelőtti közgyűlése felügyelőbizottsági elnöknek választotta Teremi Balázst (aki korábban felügyelőbizottsági tag volt), valamint Teremi Balázs megüresedett helyére Bende Mátét, mindeközben a leköszönő FEB elnököt, Durkó Sándort és a korábbi alelnököt, dr. Sós Péter Jánost az MPRSZ örökös tagjának választotta.

Az örökös tagságot azok a jelenlegi vagy korábbi MPRSZ tagok kaphatják meg, akik munkásságuk során elévülhetetlen érdemeket szereztek a pr – tevékenység magyarországi meghonosítása, oktatása, művelése, népszerűsítése és elismertetése terén.

Durkó Sándor László pr-rel különösen a non-profit szférában foglalkozik. Egyházak pr tanácsadója, és több tízezer fős megmozdulások szervezője volt, másfél évtizeden keresztül a felügyelőbizottság tagja, majd elnöke volt. Munkásságáért kitüntették a Magyar Köztársasági Érdemkereszttel. A Szent Gellért Erdélyi Lovagrend szenátora és a kormányzó tanácsadója.

Durkó Sándor László
Durkó Sándor László

Dr. Sós Péter János 22 évig újságíróként, főszerkesztőként és lapigazgatóként dolgozott, 18 éve vezeti saját PR cégét, a B. Swan Partners-t. Hosszú ideje marketing- és pr oktató, több könyvet és tankönyvet is írt. A PR Szövetségben két cikluson keresztül elnökségi tag, egy ciklusban pedig alelnök volt. Ezen időszakban különösen a Csíkszeredai PR Nyári Egyetem és a magyarországi PR Akadémia köthetők a nevéhez.

Dr. Sós Péter János
Dr. Sós Péter János

 

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!