fbpx
rádió, mikrofon, stúdió

Koronavírusos a Rádió 1 egyik munkatársa

A Rádió 1 és a vele azonos helyen működő Best FM és Retro Rádió vezetősége emiatt azonnali intézkedésekre kényszerült.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Pozitív lett a Rádió 1 egyik munkatársának COVID-19 tesztje, így a dolgozók számára a rádió vezetősége azonnali PCR teszt lehetőséget biztosít. A folyamatos tesztelés már megkezdődött, az eredmények kézhezvételéig a Rádió 1 mellett a Retro Rádió és a Best FM otthoni munkavégzésre állt át.

A vállalat dolgozóinak PCR tesztelése (koronavírusra való szűrése) folyamatban van.

A cég vezetése a tesztek költségét magára vállalta.

„Kollégáink egészsége a legfontosabb számunkra, így amint tudomást szereztünk arról, hogy egyikük tesztje pozitív eredményt mutatott, azonnali döntést hoztunk. Munkatársainkat a rádió épületében lévő magánkórházban PCR teszteknek vetjük alá, amelynek eredményéig otthonukból végzik majd a munkáikat. A rádiók működésében és műsorrendjében ez nem okoz változást. A teszteléssel párhuzamosan a szerkesztőségek és irodák fertőtlenítése is megkezdődött” – mondta el Sivák Péter, a rádiók programigazgatója.

Sivák Péter hozzátette:

„Kollégáinkat arra kértük, hogy fokozottan figyeljenek a higiéniai és járványügyi előírások betartására, és viselkedjenek felelősségteljesen.”

A COVID fertőzéssel azonosított kolléga szerencsére jól van, enyhe tünetekkel otthoni izolációban lábadozik – közölte a Rádió 1-et működtető vállalkozás.

A napokban a Miskolci Naplónál (minap.hu) is a koronavírust találtak, emiatt a velük szorosan együtt dolgozó Miskolc Televízió rendkívüli műsorrend szerint működik.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: Unsplash
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!