rádió, mikrofon, stúdió

Koronavírusos a Rádió 1 egyik munkatársa

A Rádió 1 és a vele azonos helyen működő Best FM és Retro Rádió vezetősége emiatt azonnali intézkedésekre kényszerült.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Pozitív lett a Rádió 1 egyik munkatársának COVID-19 tesztje, így a dolgozók számára a rádió vezetősége azonnali PCR teszt lehetőséget biztosít. A folyamatos tesztelés már megkezdődött, az eredmények kézhezvételéig a Rádió 1 mellett a Retro Rádió és a Best FM otthoni munkavégzésre állt át.

A vállalat dolgozóinak PCR tesztelése (koronavírusra való szűrése) folyamatban van.

A cég vezetése a tesztek költségét magára vállalta.

„Kollégáink egészsége a legfontosabb számunkra, így amint tudomást szereztünk arról, hogy egyikük tesztje pozitív eredményt mutatott, azonnali döntést hoztunk. Munkatársainkat a rádió épületében lévő magánkórházban PCR teszteknek vetjük alá, amelynek eredményéig otthonukból végzik majd a munkáikat. A rádiók működésében és műsorrendjében ez nem okoz változást. A teszteléssel párhuzamosan a szerkesztőségek és irodák fertőtlenítése is megkezdődött” – mondta el Sivák Péter, a rádiók programigazgatója.

Sivák Péter hozzátette:

„Kollégáinkat arra kértük, hogy fokozottan figyeljenek a higiéniai és járványügyi előírások betartására, és viselkedjenek felelősségteljesen.”

A COVID fertőzéssel azonosított kolléga szerencsére jól van, enyhe tünetekkel otthoni izolációban lábadozik – közölte a Rádió 1-et működtető vállalkozás.

A napokban a Miskolci Naplónál (minap.hu) is a koronavírust találtak, emiatt a velük szorosan együtt dolgozó Miskolc Televízió rendkívüli műsorrend szerint működik.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: Unsplash
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!