fbpx
Az RTL Klub Keresztanyu című új napi sorozatának helyszíne, Makkosszállás

Elindult az RTL Klub új, Keresztanyu című sorozatának forgatása

A Drága örökösökhöz hasonlóan ebben az új napi sorozatban is látható lesz Németh Kristóf és Lengyel Ferenc. A sorozat várhatóan a Drága örökösöket váltja majd.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy új, nagyszabású saját gyártású sorozatot tervez az RTL Klub Hámori Barbara (Drága örökösök) showrunner közreműködésével. Most a friss hír az, hogy az RTL Klub a Fókusz című műsorában bejelentette, hogy már el is kezdődött a tévészéria forgatása, melynek címe: Keresztanyu. (Az RTL Klub a nevet még tavasszal levédte, akkor a Media1 írt róla először, hogy ilyen néven tervezhetnek sorozatot.)

A Keresztanyu forgatási munkálatai szeptember 1-jén, kedden kezdődtek meg, méghozzá egy ismert helyszínen, az egykori „Ökörapátiban”,azaz ott, ahol eddig a nagysikerű Drága örökösök című sorozatot forgatták. (Az új sorozat előreláthatólag a Drága örökösöket váltja.) Az új helyszín azonban jelentősen átalakult.

„Ha valaki szemfüles, akkor majd észreveheti, hogy ezeket az utcákat valamilyen formában láthatta már. Ökörapáti mindenkinek a szívéhez nőtt. Furcsa hogy most megszűnt, de közben itt állunk egy új és izgalmas munkának a kezdetén, amit szintén nagyon szeretünk és reméljük, a nézők is nagyon szeretni fognak”

– mondta Hámori Barbara showrunner.

Az új helyszínnek a Makkosszállás nevet választották, és az első jeleneteket már el is kezdték felvenni. A sorozatban szereplő színészek kilétét még titok övezi, de annyi tudható, hogy Németh Kristóf és Lengyel Ferenc a Keresztanyuban is láthatóak lesznek, igaz teljesen más karaktert formálnak meg mint a Drága örökösökben.

A Fókusz alábbi videójában néhány kulisszatitok is látszódik a Keresztanyu forgatási helyszínéről.

További hírek találhatók a Media1-en! RSS csatornánkra itt tud feliratkozni, Facebook-oldalunkat itt találja.

Borító: Az RTL Klub Keresztanyu című új napi sorozatának helyszíne, Makkosszállás
Szóljon hozzá!