Az RTL Klub Keresztanyu című új napi sorozatának helyszíne, Makkosszállás

Elindult az RTL Klub új, Keresztanyu című sorozatának forgatása

A Drága örökösökhöz hasonlóan ebben az új napi sorozatban is látható lesz Németh Kristóf és Lengyel Ferenc. A sorozat várhatóan a Drága örökösöket váltja majd.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy új, nagyszabású saját gyártású sorozatot tervez az RTL Klub Hámori Barbara (Drága örökösök) showrunner közreműködésével. Most a friss hír az, hogy az RTL Klub a Fókusz című műsorában bejelentette, hogy már el is kezdődött a tévészéria forgatása, melynek címe: Keresztanyu. (Az RTL Klub a nevet még tavasszal levédte, akkor a Media1 írt róla először, hogy ilyen néven tervezhetnek sorozatot.)

A Keresztanyu forgatási munkálatai szeptember 1-jén, kedden kezdődtek meg, méghozzá egy ismert helyszínen, az egykori „Ökörapátiban”,azaz ott, ahol eddig a nagysikerű Drága örökösök című sorozatot forgatták. (Az új sorozat előreláthatólag a Drága örökösöket váltja.) Az új helyszín azonban jelentősen átalakult.

„Ha valaki szemfüles, akkor majd észreveheti, hogy ezeket az utcákat valamilyen formában láthatta már. Ökörapáti mindenkinek a szívéhez nőtt. Furcsa hogy most megszűnt, de közben itt állunk egy új és izgalmas munkának a kezdetén, amit szintén nagyon szeretünk és reméljük, a nézők is nagyon szeretni fognak”

– mondta Hámori Barbara showrunner.

Az új helyszínnek a Makkosszállás nevet választották, és az első jeleneteket már el is kezdték felvenni. A sorozatban szereplő színészek kilétét még titok övezi, de annyi tudható, hogy Németh Kristóf és Lengyel Ferenc a Keresztanyuban is láthatóak lesznek, igaz teljesen más karaktert formálnak meg mint a Drága örökösökben.

A Fókusz alábbi videójában néhány kulisszatitok is látszódik a Keresztanyu forgatási helyszínéről.

További hírek találhatók a Media1-en! RSS csatornánkra itt tud feliratkozni, Facebook-oldalunkat itt találja.

Borító: Az RTL Klub Keresztanyu című új napi sorozatának helyszíne, Makkosszállás
Szóljon hozzá!