fbpx
Az RTL Magyarország székházának egyik felirata

Keresztanyu néven regisztrált védjegyet az RTL Magyarország

A körülményekből és az RTL Magyarországtól kapott válasz alapján azt sejtjük, valamilyen később bejelentendő, tervezett műsor előkészítése kezdődhetett meg.

Keresztanyu néven regisztrált néhány héttel ezelőtt szóvédjegyet a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál (SZTNH) az RTL Magyarország – tudta meg a Media1. Az SZTNH szakmai adatbázisa alapján úgy tudjuk, a védjegy bejegyzése iránti kérelmet az RTL március 12-én (egyébként épp a koronavírus miatti országos veszélyhelyzet életlépésekor) nyújtotta be a hivatalhoz.

Feltehetőleg egy tervezett tévés produkció előkészítéséről lehet szó, de egyelőre új részletek nem derültek ki. Mivel szóvédjegyről van szó, logó nem tartozik hozzá.

A Media1 pár nappal ezelőtt megkereste az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, hogy a Keresztanyu egy új napi vagy heti sorozat lesz-e, vagy netán valami másról (például egy új magazinműsorról) lesz-e szó, illetve feltettünk néhány további kérdést. A vállalattól azt a választ kaptuk, hogy csak a jelenleg futó műsoraikkal kapcsolatban tudnak információt adni. Hozzátették:

az „RTL Magyarország esetleges jövőbeni műsorairól a megfelelő időben tájékoztatja a sajtó képviselőit és a nagyközönséget”.

Ha bármi kiderül, arról természetesen még beszámolunk.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások