fbpx
Drága örökösök 2. évad

Az RTL Klub új nagyszabású napi sorozatot indít: az utolsó évadához érő Drága örökösök önállósodó showrunnerének saját gyártócége készíti

Miután a Drága örökösök utolsó évadának forgatásaival végeznek várhatóan a nyáron, Hámori Barbara, a népszerű RTL-es tévészéria, a Drága örökösök showrunnere az eddigi gyártócég helyett saját műsorgyártócégéhez igazol, és egy új, szintén az RTL Magyarország megrendelésére készülő, nagyszabású napi sorozatot gyárt majd, melynek előkészületei már zajlanak is.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Befejezi a közös munkát az RTL Klub Drága örökösök című sorozatát készítő ContentLab & Factory nevű gyártócég és Hámori Barbara, a sorozat showrunnere*. A SorozatWiki ezzel kapcsolatos információját Hámori Barbara is megerősítette az oldalnak, és elmondta, hogy a jövőben a saját műsorgyártójára, a Scripted Productionsre fókuszál.

Bár a Scripted Productions forgatta a Feleségek luxuskivitelben című, fényűző életet élő dúsgazdag magyar nőkről szóló reality-t a Viasat3-nak, de emellett főleg sorozatok készítésére fókuszálnak, így Hámorinak lehetősége lesz, hogy egy új, az RTL Magyarország megbízásából készülő tévés szériát készítsen önállóan.

Hámori az elmúlt öt évben a 2015 óta működő ContentLab-nél Kapitány Iván filmrendezővel dolgozott együtt az RTL-es Drága örökösökön, illetve a ContentLab & Factory készítette a Korhatáros szerelem című szériát is a TV2-nek.

Hámori Barbara a Drága örökösök várhatóan nyáron leforgatandó új részeinek elkészültével vágja el teljesen a kapcsokat a ContentLab & Factory-vel. A tévés elárulta a SorozatWikinek, hogy már zajlik is az önálló új, RTL-es napi sorozatának előkészítése, immáron a Scripted Productions berkein belül.

Hámori Barbara, a Drága örökösök showrunnere, az induló új napi sorozat gyártócégének vezetője
Hámori Barbara, a Drága örökösök showrunnere, az induló új napi sorozat gyártócégének vezetője.
Fotó: Bali Sándor

„A ContentLabben eltöltött öt év a szakmai életem egyik legizgalmasabb és legmeghatározóbb időszaka volt, hisz sok más televíziós műfaj készítése után a jelenleg legizgalmasabb műfaj, a fikciós gyártás és fejlesztés egyik legkiválóbb műhelymunkájában vehettem részt Kapitány Iván mellett. Nagyon hálás vagyok Ivánnak, amiért olyan sikereket tehettünk le az asztalra, mint A mi kis falunk, vagy az imént említett két sorozat. Az elmúlt két évben, a Drága örökösök elképesztő hajtásában kikristályosodott bennem, hogy a sorozatírás és a rendezés két olyan szenvedélyem, amire valójában fókuszálni szeretnék a jövőben. Ekkor tettem egy ígéretet magamnak, hogy csak olyan projekteket vállalok be, amikben hiszek, és amit teljesen a magaménak érzek, ezért is volt fontos döntés, hogy immár nem egy nagy cég keretei között, hanem önálló műhelyként folytatnám a szakmai munkámat. Jelenleg az első, immár önálló új sorozatomon az RTL Magyarország megbízásából dolgozom. Ez egy nagyszabású új napi sorozat lesz az RTL Klubon, aminek a forgatókönyv fejlesztési, díszletépítési és casting munkálatai ezekben a hetekben zajlanak” – mondta el Hámori Barbara.

* A showrunnerre nincsen igazán jó magyar kifejezés, de  az  adott műsor napi működéséért felelős személyt nevezik így.

További médiás hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!