Direkt36 444 logo

Újabb támogatói kampányt indított a Direkt36 és a 444

Előbbi legalább 2000, utóbbi 14444 támogatót szeretne szerezni, mindkét portál extra tartalmakat ígér a segítségért cserébe.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A napokban indult el a Direkt36 oknyomozó portál idei támogatói kampánya. A céljuk, hogy egy hónap alatt legalább 2000 támogatót szerezzenek azért, hogy továbbra is szabadon folytathassák tényfeltáró munkájukat.

Az oknyomozó csapat munkáját különböző összegekkel lehet segíteni, ez alapján a Direkt36 Szövetségese, Partnere, Barátja vagy Támogatója lehet a befizető. A támogatásért cserébe a szerkesztőség betekintést enged a munkájuk részleteibe, elsőként támogatói értesülnek a nyomozásaik eredményeiről, megosztják műhelytitkaikat. Bizonyos kategóriák zártkörű rendezvényekre való meghívást is jelentenek. A különböző konstrukciókról a támogatói oldalukon olvasható bővebb információ.

A 444 most 14444 támogatóra hajt

A héten indította el támogatói kampányának újabb szakaszát a 444 is. Első körben augusztus 2-án kezdték kampányukat a hírportál megújításáért, akkor 4444 támogatót kerestek, amit kevesebb mint egy hét alatt el is értek. A most elindított új szakaszban legalább 14444 támogatót szeretnének maguk mellé állítani a következő hónapokban.

A mostani kampányban egyszeri 10000 forintos támogatást kérnek, amiért cserébe az támogatók a „Kör” tagjaivá válnak, amiért cserébe exkluzív anyagokat – így például a főszerkesztő Uj Péter legendás „Szerda” rovatának megújult utódját – és más extrákat ígérnek, valamint két hónapos tagságot adnak a fizetős rendszer indításakor. Ennek végén pedig többféle havidíjas csomag közül választhatnak majd a támogatók.

 

A 444 ugyanis  hamarosan új rendszerben jelenik meg, egy része fizetős lesz. Mivel azt szeretnék, hogy a legtöbb hírük továbbra is ingyenesen elérhető maradjon, ezért tartják fontosnak, hogy akik megengedhetik maguknak, vegyenek részt a lap finanszírozásában. Erről további információk a 444 támogatói oldalán érhetőek el.

A magyar lakosság internetes hírekért való fizetési hajlandósága egyelőre egyébként elég alacsony: a Publicus Intézet kutatása szerint országosan a megkérdezettek mindössze 17 százaléka fizetne a hírekért. Budapesten jobb a helyzet, az Opinio felmérése szerint a fővárosiaknak már csaknem fele adna pénzt ilyen médiaszolgáltatásért.

Ha ön azok közé tartozik, aki szívesen támogatja a tartalom-előállítást, kérjük járuljon hozzá a Media1 működési költségeihez.

További híreket talál a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!