fbpx
Szombathy Pál, az Index vezérigazgatója

A sz*r és a máj különválásáról írt az Index.hu leendő főszerkesztőjének a lap egyik távozó újságírója

Dezső András, az Index volt munkatársa Szombathy Pál leendő Index-főszerkesztő a Digi Sporttól és a pozsonyi Új Szótól történt elbocsátásával kapcsolatos bejegyzése kapcsán nyilvánult meg nyilvánosan.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Mint arról beszámoltunk, a hétvégén Facebook-bejegyzésben számolt be Szombathy Pál, az Index.hu leendő főszerkesztője arról, hogy nemrégiben elbocsátotta a DIGI a DIGI Sport nevű sportcsatorna reggeli műsorától, szerződésszegésre hivatkozva. A pozsonyi Új Szó című lap pedig az újságban informálta olvasóit arról, hogy többször nem írhat a lapba Szombathy.

Dezső András, a távozó indexesek egyike (akiről a múlt héten írtuk meg, hogy a HVG-nél folytatja ősztől az újságírói munkáját) nyilvánosan megosztotta hivatalos, szerzői Facebook-oldalán Szombathy megjegyzését, melyhez az alábbi kommentárt fűzte:

„Mindenféle indulat nélkül írom: Kedves Pál, bárhová is sodor az élet téged, soha nem fogom elfelejteni neked, hogy asszisztáltál az Index kiheréléséhez. És amikor Stumpf Andrásnak az interjúban azt mondtam, hogy legalább elvált a szar a májtól, akkor rád is gondoltam. Szerintem ez úgy korrekt, ha tudod. További szép lavírozást kívánok neked a magyar sajtópiacon, de szerintem ezt nem kell neked kívánni, tehetséges vagy te ebben.”

Dezső András egyébként arra a vele készült interjúra gondolt, ami a Válasz Online-on jelent meg.

Az Index.hu-val kapcsolatos további írásaink itt találhatók.

Borító: Szombathy Pál az Index leendő főszerkesztője az ATV Egyenes beszéd című műsorában.
Szóljon hozzá!