A SzerencseSzombat lottóshow meújult műsorvezetői csapata

Bejelentették Kisó és Kovács Áron műsorvezetők utódjait a SzerencseSzombat lottóshownál

Már most szombattól megújult csapattal látható a lottóhúzáshoz kapcsolódó tévéshow, de változás lesz vasárnap is a Hatoslottó sorsolásánál is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szombattól az egyszerre távozó Kisó (Kiss Orsi) és Kovács Áron utódjaként Harsányi Levente és Lola mellett a második gyermeke születése után visszatérő Mák Kata, valamint Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie) vezeti a SzerencseSzombat című műsort a Duna TV-n – derül ki a Szerencsejáték Zrt. közleményéből.

„Megtiszteltetés számomra, hogy immár a SzerencseSzombat házigazdájaként is üdvözölhetem a Duna Televízió nézőit, akik láthattak már többek között A Dal-ban, illetve a közmédia délelőtti magazinjában a Család-barátban is.  Örömömre szolgál, hogy a csapat tagja lehetek, és miután minden kihívást nagyon szeretek, izgatottan várom a kezdést. A műsor mára több százezer néző szombat esti szórakozásának részévé vált, sokan közülük minden héten követik a sorsolásokat – így műsorvezető társaimmal szinte beköltözünk az otthonaikba”

– nyilatkozta Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

Megszólalt Mák Kata is:

„Csupán néhány hónapig voltam távol a műsortól, de nagyon boldog vagyok, hogy újra csatlakozhattam a csapathoz, hiányoztak a többiek. Izgatottan várom az új műsorvezetőkkel való közös munkát, de biztos vagyok abban, hogy gyorsan megtaláljuk a közös hangot, hiszen Lolát és Freddiet is hosszú ideje ismerem”.

További változás, hogy vasárnaptól (augusztus 23-tól) a Hatoslottó sorsolása kapcsán is változás lesz, hiszen a nyerőszámokat ezentúl Király-Virág Anita és Czeisz Juliette mellett Galán Géza és Pártos Viktor húzza majd.

A SzerencseSzombat közleményében köszönetét fejezi ki a Kiss Orsolya és Kovács Áron mellett ugyancsak távozó Marczali Lászlónak is, akiktől a produkció őket méltatva búcsúzott.

A megújuló lottóshow augusztus 22-én 18:40-kor lesz látható a Duna TV-n.

A borítóképen a megújult műsorvezetői csapat látható.

Kiss Orsi (Kisó) 9 év után távozott a SzerencseSzombattól Kovács Áronnal. A műsorvezető búcsúzásáról ITT számoltunk be korábban.

További hírek találhatók a Media1-en.

borító: A SzerencseSzombat lottóshow meújult műsorvezetői csapata. Fotó: Szerencsejáték Zrt. / Kondella Mihály
Szóljon hozzá!