fbpx
A SzerencseSzombat lottóshow meújult műsorvezetői csapata

Bejelentették Kisó és Kovács Áron műsorvezetők utódjait a SzerencseSzombat lottóshownál

Már most szombattól megújult csapattal látható a lottóhúzáshoz kapcsolódó tévéshow, de változás lesz vasárnap is a Hatoslottó sorsolásánál is.

Szombattól az egyszerre távozó Kisó (Kiss Orsi) és Kovács Áron utódjaként Harsányi Levente és Lola mellett a második gyermeke születése után visszatérő Mák Kata, valamint Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie) vezeti a SzerencseSzombat című műsort a Duna TV-n – derül ki a Szerencsejáték Zrt. közleményéből.

„Megtiszteltetés számomra, hogy immár a SzerencseSzombat házigazdájaként is üdvözölhetem a Duna Televízió nézőit, akik láthattak már többek között A Dal-ban, illetve a közmédia délelőtti magazinjában a Család-barátban is.  Örömömre szolgál, hogy a csapat tagja lehetek, és miután minden kihívást nagyon szeretek, izgatottan várom a kezdést. A műsor mára több százezer néző szombat esti szórakozásának részévé vált, sokan közülük minden héten követik a sorsolásokat – így műsorvezető társaimmal szinte beköltözünk az otthonaikba”

– nyilatkozta Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

Megszólalt Mák Kata is:

„Csupán néhány hónapig voltam távol a műsortól, de nagyon boldog vagyok, hogy újra csatlakozhattam a csapathoz, hiányoztak a többiek. Izgatottan várom az új műsorvezetőkkel való közös munkát, de biztos vagyok abban, hogy gyorsan megtaláljuk a közös hangot, hiszen Lolát és Freddiet is hosszú ideje ismerem”.

További változás, hogy vasárnaptól (augusztus 23-tól) a Hatoslottó sorsolása kapcsán is változás lesz, hiszen a nyerőszámokat ezentúl Király-Virág Anita és Czeisz Juliette mellett Galán Géza és Pártos Viktor húzza majd.

A SzerencseSzombat közleményében köszönetét fejezi ki a Kiss Orsolya és Kovács Áron mellett ugyancsak távozó Marczali Lászlónak is, akiktől a produkció őket méltatva búcsúzott.

A megújuló lottóshow augusztus 22-én 18:40-kor lesz látható a Duna TV-n.

A borítóképen a megújult műsorvezetői csapat látható.

Kiss Orsi (Kisó) 9 év után távozott a SzerencseSzombattól Kovács Áronnal. A műsorvezető búcsúzásáról ITT számoltunk be korábban.

További hírek találhatók a Media1-en.

borító: A SzerencseSzombat lottóshow meújult műsorvezetői csapata. Fotó: Szerencsejáték Zrt. / Kondella Mihály
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások