fbpx
A SzerencseSzombat két távozó műsorvezetője, Kiss Orsi Kisó és Kovács Áron.

Távozik Kisó és Kovács Áron, a SzerencseSzombat két műsorvezetője

A Kisóként ismert Kiss Orsi 9 éven át vezette a lottóhúzásokhoz kapcsolódó zenés showműsort.

Kisó és Kovács Áron nélkül folytatódik a SzerencseSzombat, a Duna TV-n futó ötöslottó-sorsolás zenés műsora. Kisó a távozását élő adásban jelentette be a legutóbbi lottóshowban, majd egy Facebook posztban is megköszönte a kilenc éves bizalmat a nézőknek és a Szerencsejáték Zrt.-nek.

Kisó később a Blikknek beszélt arról, mik a tervei a műsor után.

„Újra aktivizáltam magam és örülök, hogy előtérbe kerülhetnek egyéb elképzeléseim is. Az elmúlt két hónapban több reklámfilmet is forgattam, amelyeket már producerként jegyzek. Emellett rendezvényekre hívnak műsorvezetőnek, sok esetben kifejezetten azért, mert folyékonyan beszélek angolul. Nyitott vagyok az új lehetőségekre is, például közel két éve nem vagyok jelen az éterben, holott imádok rádiózni” – nyilatkozta Kis Orsi.

A műsorvezetőnő és kollégája, Kovács Áron már nem először távoznak egyszerre, ugyanis 2016-ban együtt hagyták el a Class FM-et. Kiss Orsi erre is kitért:

„Áronnal mindig is más volt a viszonyunk, nagyon egy húron pendülünk. Biztos vagyok abban, hogy újra keresztezzük majd egymás útját.

A műsorvezetői gárda átalakulásáráról a Szerencsejáték Zrt. a Facebookon számolt be, ahol azt ígérik, hogy lesz egy visszatérő műsorvezető, és egy teljesen új arc is feltűnik a képernyőn. Hogy ki, az egyelőre éppúgy nem ismert, mint a következő heti lottószámok.

Egyébként épp ma derült ki, hogy egy másik tévés műsorvezető, Várkonyi Andrea mégis távozik a Life TV-től.

További hírek a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások